Adinish se alatura misiunii Fundatiei Renasterea

Incepand cu 1 ianuarie, Adinish se alatura misiunii Fundatiei Renasterea, aceea de a promova importanta adoptarii unui stil de viata sanatos, a educatiei pentru sanatate si programelor de preventie si diagnostic precoce.

Cancerul de san se afla in fruntea clasamentului cazurilor nou diagnosticate in fiecare an, in Romania. In acelasi timp, numarul persoanelor care efectueaza investigatii medicale periodice pentru depistarea precoce a afectiunilor, este in scadere.

”Este o onoare pentru noi să devenim partenerii unui brand care pune accent pe calitate si pe dragostea pentru familie. In centrul preocuparii Fundatiei Renasterea a stat mereu dorinta de a convinge femeile din Romania ca pot ocupa cel mai important rol in viata copiilor si al familiei lor, protejandu-si propria sanatate. Avem convingerea că rezultatele proiectelor Fundației Renașterea din ultimii 19 ani pot adăuga noi beneficiari campaniilor de informare, a celor de oferire de analize medicale gratuite sau suport pentru pacientele diagnosticate, datorită implicarii si susținerii primite din partea Adinish, a colaboratorilor si clientilor lor. Sperăm ca acesta să fie primul pas într-o colaborare de durata pentru Sănătatea Femeii, în misiunea noastra de a salva vieți!", a declarat Mihaela Geoana, Președintele Fundatiei Renasterea

Prin aceasta implicare dorim sa sustinem Fundatia Renasterea in campaniile de informare legate de importanta controalelor medicale anuale, sa ofere gratuit analize medicale persoanelor dezavantajate si sa ofere suport psihologic si moral pacientilor aflati in tratament oncologic.

Pe tot parcusul anului 2021, Adinish doneaza Fundatiei Renasterea 10% din pretul de vanzare al produselor din gama bravado!® DESIGNS, un brand recunoscut international, specializat in productia celor mai confortabile si functionale sutiene pentru gravide si alaptare.

Prin achizitionarea unui produs bravado!® DESIGNS, ni te alaturi in sustinerea proiectului nostru si pentru asta iti multumim!

 

DESPRE ADINISH.COM

Adinish, primul Concept Store de inspiratie scandinava din Romania, dedicat intregii familii, te invita sa descoperi cum viata alaturi de copii poate fi usor imbinata cu stilul contemporan, folosind produse cu un design minimalist, monocrom dar multifunctionale.

Noul concept aduce in Romania o colectie de marci din domeniul puericulturii, design-ului interior, al modei si al accesoriilor, adepte ale materialelor organice, formelor si modelelor naturale, care acorda o atentie deosebita productiei prietenoase cu natura si persoanelor care lucreaza pentru acestea.

Adinish este o afacere de familie bazata pe experienta noastra profesionala in industria produselor de puericultura, si pe viziunea, legata de un stil de viata echilibrat intre nevoile adultilor si cele ale copiilor.

Adinish a pornit de la ideea potrivit careia, multi dintre tinerii parinti din Romania dispun de spatii mici de locuit, adora sa aiba casa decorata intr-un stil contemporan si, mai ales, doresc sa o pastreze asa pe cat posibil si dupa aparitia copiilor.

Misiunea noastra este de a-i sprijini si de a-i inspira pe parintii romani in pastrarea unei armonii intre modul de viata deja existent si schimbarile inerente determinate de aparitia copilului in vietile lor.

Daca ai intrebari ne poti contacta pe adresa de email info@adinish.com sau ne poti vizita in showroom-ul nostru din strada Pictor George Demetrescu Mirea nr 18, din Bucuresti.

DESPRE FUNDAȚIA RENAȘTEREA

Fundatia Renasterea este o organizatie neguvernamentala, infiintata in anul 2001, care a primit statut de Organizatie de Utilitate Publica in anul 2007. Misiunea Fundatiei Renasterea este aceea de a promova importanta preventiei si depistarii precoce a cancerului de san si de col uterin, de a oferi investigatii medicale gratuite si consiliere pacientilor oncologici.

In ultimii 19 ani, Fundatia Renasterea a obtinut rezultate remarcabile in ceea ce priveste informarea femeilor din Romania, despre importanta depistarii precoce a cancerului si a oferit peste 87.000 de investigatii medicale in cele doua centre medicale pe care le detine in Bucuresti. In plus, cu sustinerea partenerilor sai, Fundatia a achizitionat si operat doua Unitati Medicale Mobile care au oferit in regim de gratuitate investigatii pentru 21.870 de femei ce locuiesc in zone rurale, unde rata mortalitatii este crescuta din cauza depistarii tardive a afectiunilor. Majoritatea femeilor sunt diagnosticate cu cancer in stadii avansate, din cauza lipsei informatiilor si a barierelor de ordin geografic si financiar.

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să accesați: http://fundatiarenasterea.ro/.