O prietenie veche din copilarie, dragostea pentru propria familie si
un context international au dat nastere conceptului adinish.com

Povestea conceptului adinish.com

Acesta isi propune sa reuneasca designul si o selectie atent realizata a celor mai actuale, populare si rafinate branduri pentru parinti si copii. In magazinul nostru veti gasi doar produse pe care noi insine le-am alege.

Cei doi fondatori, Andrei si Ture, s-au intalnit prin intermediul sotiilor lor, prietene din copilarie, care au pastrat legatura chiar daca viata le-a dus in tari diferite pentru studii si profesie.

Andrei este roman, fost sportiv de performanta de polo pe apa, care a jucat in numeroase state si si-a reprezentat tara la Jocurile Olimpice. Momentul cand a devenit tatal Anne-Mariei a fost cel care a declansat interesul lui pentru industria de puericultura.

Ture este danez, tatal Annabellei si al lui Bertil si are o experienta in industria de puericultura de peste 20 de ani.

Andrei: “Eu si sotia mea am trait multi ani in strainatate; cand s-a nascut Anne-Marie am dorit sa cumparam produse care sa ne permita sa recream o atmosfera internationala in jurul ei. Un aspect minimalist si modern in care lucrurile de copii se integreaza perfect in normalitatea noastra.”

Ture: “Trendul este foarte clar. Parintii au devenit foarte constienti de nevoia de a include produse pentru copii alese cu grija, delicate si cu un stil contemporan, in decorul casei lor. Acest lucru se intampla in Scandinavia de ani de zile, iar acum il vedem cum se raspandeste pretutindeni. Stiind ca Andrei si sotia lui apreciaza stilul scandinav si tinand cont ca suntem nasii de botez ai Anne-Mariei, i-am ajutat sa achizitioneze astfel de produse, acestea nefiind disponibile in Romania. Gandindu-ne ca si alti parinti se afla in situatia lor, s-a nascut ideea adinish.com.”

Suntem pasionati de ceea ce facem si speram sa-ti placa!

Multumim ca ne-ai vizitat pagina. Daca ai intrebari ne poti contacta pe adresa de email info@adinish.com

  • Niciun produs in cos.