Comfort by J.A.N.E.Peste 10 produse

Comfort by J.A.N.E. a pornit de la pătura magică a bebelușului odihnit

„Un bebeluș liniștit este un bebeluș fericit! Aceasta este prima lecție pe care am învațat-o de la Adriana Bachmann, newborn specialist, atunci când am cunoscut-o. În urmă cu 11 ani, o româncă din New York îmi povestea cum reușește să facă un program de somn miilor de bebeluși din America. M-a fascinat povestea ei, dar, mai mult decât atât, mi-a deschis ochii în ceea ce privește importanța somnului în primele luni de viața ale bebelușilor, atunci când am pus în practică sfaturile ei cu copiii mei, Alesia și Nicholas.

Somnul copilului nu este un moft sau o manifestare egoistă a parinților pentru a dormi mai mult, așa cum mult timp am crezut. Sacrificiul meu, ca mamă, de a nu dormi nu va avea un beneficiu în viața copilului meu, ci va reuși să scoată și mai mult la iveală stresul provocat de nopțile de nesomn. În primele luni de viață, somnul contribuie cu 60% în procesul de creștere, mesele cu 40%. În timpul somnului profund se eliberează hormonul de creștere și are loc regenerarea/repararea celulelor, așa că cei mici au nevoie de un somn adânc și liniștit.

Împreună cu Adriana și Adina - Adinish.com am creat o colecție specială de produse pentru bebeluși, Comfort by J.A.N.E., inspirată din recomandările new born specialistului cu o experientă de peste 15 ani, Adriana Bachmann.

Vedeta colecției Comfort by J.A.N.E este cu siguranță păturica de înfășat, pe care am gândit-o special pentru a le veni în ajutor bebelușilor, dar și mamelor:

• Înfășatul are o serie impresionantă de beneficii pentru bebeluși și îi ajută să aibă un somn linștit prin moderarea reflexului moro

• Prin înfășare, bebelușii se simt în siguranță, pentru că au aceeași senzație pe care o aveau în burtica mamei

• Înfășarea ajută la alinarea durerilor de colici

• Mamelor care nu dorm, care sunt obosite de nopțile albe și care nu găsesc informația potrivită

• Mamelor care vor să adopte un stil modern de parenting, care să le ofere energie și echilibru în raport cu bebelulușul lor

• Mamelor care vor să învețe din experiența unor oameni și nu vor să facă din creșterea copilului un test personal

Produsele sunt fabricate în Europa, din materiale organice special alese pentru a oferi bebelușilor protecția de care are nevoie pielea lor sensibilă.

Întreaga colecție cuprinde produse esențiale pentru bebeluși, cu un design scandinav deosebit, o calitate superioară și eficientă, iar în cadrul producției și a ambalării acordăm o atenție deosebită mediului înconjurător.”

Ela Crăciun

"Un bebeluș liniștit este un bebeluș fericit!"