FilibabbaPeste 200 de produse

Prima companie daneză care a creat un babynest

Filibabba este o marcă daneză situată în Aarhus, creatoare de produse de design interior pentru bebeluși și copii.

Produsele fabricate sunt de cea mai bună calitate iar design-ul atemporal se bazează pe propriile experiențe, este inspirat din cotidian și poate face astfel parte din momentele tale memorabile din viața de zi cu zi.

Fondatorii Christian Bendtsen și Lasse Rolighed Olesen au lansat prima colectie în anul 2015, fiind astfel prima companie daneză care a propus un Babynest. Inspirat dintr-o inventie suedeză, Babynest-ul a fost creat pentru a proteja nou-născutii, oferindu-le o bază cât mai sigură și un „cuib” protector în jurul lor.

Din acel moment, Filibabba a reinventat produsul pentru a fi în concordanță cu cerințele de siguranță, calitate, design și funcționalitate ale vieții de zi cu zi.

Toate produsele Filibabba sunt create cu mare dragoste și respect pentru natură și pentru persoanele care lucrează cu această companie.

Marca Filibbaba are grijă de copiii noștri și de mediul înconjurator, de aceea produce folosind numai bumbac de calitate certificat după normele GOTS. Prin certificarea și etichetarea GOTS se confirmă utilizarea textilelor organice și se atestă respectarea responsabilitaților ecologice și sociale pentru întreg lanțul de fabricare.

Marca este foarte onorată să prezinte și să susțină expresiile scandinave, design-ul și culorile reprezentând istoria nordului. Filibabba crede în ceea ce este mai bun pentru copilul tău și în frumusețea nordului.

Design calm, atemporal și unic, care inspiră atât copiii cât și adulții

este filozofia mărcii Filibabba