Oliver FurniturePeste 200 de produse

Mobilierul Oliver Furniture încurajează copilul în crearea unei lumi imaginare, a unei fortărețe secrete, citind povești de noapte bună la lumina lanternei, pe sub o plăpumioară

DURABILITATE ȘI RESPONSABILITATE

Marca Oliver Furniture conduce un lanț de aprovizionare transparent și sustenabil. Întreaga gamă este produsă în fabrici moderne europene, în condiții corecte de muncă. Lemnul provine din păduri certificate și surse controlate. Dialogul cu partenerii de afaceri are la bază onestitatea, loialitatea și profesionalismul. Produsele finite sunt tratate doar cu lacuri pe bază de apă, fără substanțe toxice.

SIGURANȚA

Siguranța și sănătatea sunt două aspecte foarte importante pentru compania Oliver Furniture. Piesele de mobilier sunt create în conformitate cu normele stricte europene și trec prin diverse teste, în mod regulat. Printre altele, se testează evaporarea substanțelor toxice din lacurile folosite în prelucrarea lemnului. Întreaga gamă respectă standardele și normele de siguranță europeană. Mai mult decât atât, Oliver Furniture întrunește cerințele REACH și certificarea Oeko-Tex.

Oliver Furniture oferă o garanție de 5 ani, acoperind defectele din construcție ale lemnului.

Brandul garantează o disponibilitate de 5 ani de la data achiziției pentru kiturile de conversie ale mobilierului convertibil.

DESIGN

Oliver Furniture încurajează, prin producția acestor piese de mobilier, imaginația copiilor de a crea o lume de poveste, cu fortărețe, basme și povești de noapte bună. Din acest motiv, designul mărcii este simplu, cu linii elegante, pentru a fi ușor de integrat în viața familiei și a casei.

Și pentru că timpul trece atât de rapid, este frumos să poți păstra câteva elemente din copilăria copilului tău. Cu o măiestrie deosebită și o durabilitate îndelungată, mobilierul Oliver Furniture este creat pentru a rezista la testul timpului, pentru a rămâne o piesă a familei care conferă siguranță indiferent de vârsta copilului tău.

Filozofia mărcii

Oliver Furniture pune valoare pe durabilitatea pieselor de mobilier: în materiale, în finisaje, producție și longevitatea produsului. Mobila acestui brand întrunește toate calitățile pe care le-ai aștepta de la renumitul design danez: estetica clasică cu linii elegante, o construcție robustă pentru a se transmite din generație în generație. Designul poate fi ușor adaptat la creșterea copilului sau refolosit în funcție de nevoile familiei, punând astfel mai puțină presiune pe mediul înconjurător și pe achizițiile tale. Oliver Furniture nu se ghidează după tendințele noi, ci după familii, iar la baza mărcii stau principiile calității și designului, care să dureze o viață.