La Roar5 produse

O viață bună începe încă din pântec

La Roar este o firmă daneză de suplimente alimentare. Compania își are birourile în Sund HUB, o parte a Universității de Științe din Copenhaga. Aici, tinere talente și antreprenori lucrează zilnic la idei inovatoare în domeniul sănătății. Astfel, La Roar beneficiază de accesul la cele mai noi technologii și cercetări în domeniu.

Valorile firmei sunt compuse din pasiune, ambiție și acel sentiment că doar cerul reprezintă limita. O viață bună începe încă din pântec, reprezintă o continuă mișcare, ale carei faze schimbătoare implică nevoi diferite. Brandul consideră că o viață sănătoasă combină diverse elemente cum ar fi educația, activitatea fizică, o alimentație sănătoasă și variată, odihnă și bunastarea mentală.

Sustenabilitatea este despre condițiile noastre de viață cât și cele ale viitoarelor generații și a tuturor oamenilor de pe această planetă. Mai presus de toate, cu toții ne dorim ca cei mici, nepoții nostri și urmatoarele generații să aibe posibilitatea unei vieți cât mai bune.

Ce stiu cu adevărat despre fertilitatea mea? – Tine Stampe – Co-fondatoare

'Mi-a rămas acest gând după încă o sarcină pierdută, când doborâtă de situație plângeam pe podeaua bucătăriei mele. Peter și cu mine eram deja părinții unei fetițe pe numele Charlie Olivia și cea mai mare dorință a noastra era să o facem o soră mai mare. Îndeplinirea acestei dorințe nu a fost ușor de realizat. Spre marea mea dezamăgire și frustrare, în doar 18 luni am pierdut 3 sarcini. Așadar, era nevoie să fac ceva pentru mine și să îmi analizez fertilitatea mai îndeaproape.

O parte din lucrurile pe care le-am analizat, au devenit ulterior domeniul meu de expertiză – alimentația și suplimentele alimentare.

După o experință de 10 ani în industria sănătății, am considerat că o sa fie ușor să găsesc un supliment alimentar pe bază de vitamine care ar putea să susțină fertilitatea, dar și care să ia în considerare recomandările Ministerului Danez al Sănătății și Autoritățile Medicale în perioada de sarcină. Iar în acest aspect am descoperit că situația nu este pe atât de simplă precum mă așteptam.

Pentru mine, este foarte clar că un supliment alimentar nu ajută la a rămâne gravidă. Din acest motiv doresc să subliniez că suplimentele alimentare sunt un complement al alimentației noastre și nu o metodă de a preveni sau vindeca o boala. Este foarte important să menționăm că o alimentație sănătoasă nu este echivalentă cu o privare absolută de la un pahar de vin sau un desert. Pentru mine, totul are legatură cu a avea grijă de mine și a găsi bucurie în echilibru. Să nu uităm nici de ceilalți factori atât de importanți cum ar fi odihna și exercițiile fizice.

Când am rămas din nou gravidă, mi-a fost cerut deseori să împărtașesc experința. Ce ai făcut? Ce ai mâncat? Ce nu ai mâncat? Deodata m-am găsit într-o situație în care recomandările mele erau cerute. Acest lucru mi-a deschis ochii și m-a făcut să realizez că există o mulțime de femei care doresc să știe mai multe detalii despre fertilitatea lor cât și despre unul dintre cele mai importante drumuri din viața lor – maternitatea.

Astfel am înfintat La Roar Life Science în colaborare cu soțul meu Peter.

Mi-am dat demisia de la Pfizer, am aplicat pentru un loc în SUND Hub, pe care l-am și primit. A însemnat o mare diferență pentru mine. Nu mai era nevoie sa fiu acasă și să studiez singură, ci acum aveam oportunitatea de a schimba idei și experiențe cu alți antreprenori, studenți talentați și oameni diferiți din acest HUB. '

'Lucruri bune se intamplă cu adevărat.'

Tine Stampe - Fondatoare