BabiatorsPeste 100 de produse

Un brand născut într-o bază militară

Prieteni din liceu, cuplurile Molly și Ted Fienning și Carolyn si Mathew Guard, s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 10 ani. După absolvire, au plecat împreună în vacanță și visau să înceapă propria lor afacere împreună. Carolyn, Mathew și Molly au intrat în lumea corporațiilor, iar Ted s-a înrolat în Marină, ca pilot de pompieri. Ideea brandului Babiators s-a născut într-o bază militară în Beaufort, South Carolina, când Molly a observat cum copiii prietenelor sale, soții de piloți și ele, priveau în soare, în timp ce mamele si tații lor erau stilați și protejați de către ochelarii lor de soare de aviator. Atunci, Molly i-a împărtășit soțului ei ideea unor ochelari de soare pentru copii, care să-i protejeze, să fie durabili și, în același timp, să fie și la modă. Drept răspuns, soțul ei a zis: ”hai să-i facem și să-i numim Babiators!”

Mathew și Carolyn erau și ei in căutarea unei afaceri cu care să se asocieze. I-a încantat ideea de a crea produse de înaltă calitate, accesibile la preț, sigure, durabile și stilate care le permite copiilor să fie copii, dar să-i și protejeze. Carolyn a inteles potențialul afacerii și a pornit cu viteză maximă.

Compania s-a lansat în 2011, cu Carolyn și Molly lucrând de acasă, din propriile bucătării. Astăzi, echipa brandului Babiators se dezvoltă cu rapiditate, devenind o marcă premium recunoscută în lume, în industria produselor pentru copii. În 2014, revista Forbes a numit brandul unul dintre cele mai promițătoare companii din America. Din sediul lor central din Atlanta, Georgia, USA, produsele lor sunt distribuite în peste 30 de țări, oferindu-le copiilor libertatea și siguranța de a se bucura de orice aventură le iese în cale.

„Una dintre cele mai promițătoare companii din America”

2014 - revista Forbes