Design LettersPeste 250 de produse

Primul brand de design interior care a combinat literele cu decorul interior

Design Letters® este o companie daneză de design, fondată în 2009, de fosta jurnalistă Mette Thomsen. După o carieră dedicată cuvintelor, mai întâi ca copywriter în industria de publicitate și mai târziu ca reporter și editor de știri la o revistă de interior din Danemarca, Mette a decis să-și unească cele două pasiuni, cea pentru cuvinte și cea pentru design, creând astfel Design Letters®.

„În 2009 nu existau absolut deloc litere design în lumea decorului interior. Doar litere stridente și copilărești pentru decorarea pereților. Ceea ce nu aș pune în casa mea.” spune Mette. Așa a hotărât să lanseze o serie total diferită de litere colorate, care mai târziu s-a extins, pentru a include literele scrise de mână de catre Arne Jacobsen, în 1937.

Colecția de litere Design Letters® cuprinde produse de design originale, concepute în Copenhaga, care redau tipografia manuală din 1937 a celebrului arhitect danez Arne Jacobsen (1902 – 1971). Design Letters® a obținut dreptul exclusiv de a utiliza această tipografie pe o serie de produse, inclusiv papetărie și accesorii, cum ar fi colectia „life-on-the-go”, care cuprinde cutii de prânz și sticle termo.

Produsele companiei sunt, în prezent, reprezentate în peste 2000 de magazine de interior, din peste 56 de țări.

„Pur si simplu îmi plac literele și stilul personal, elegant, pe care îl poți crea cu ele. Misiunea Design Letters® este de a invita oamenii să se joace cu literele și să-și personalizeze casa și look-ul lor într-un mod pe care nu l-au mai întâlnit niciodată”.

Mette Thomsen - Fondatoare