Safe and CarePeste 40 de produse

O afacere de familie, deja la a treia generație, Safe and Care este un dezvoltator și producător de top la nivel mondial de produse de siguranță pentru copiii mici, destinate utilizării în casă.

Fondatori ai Global Alliance for Child Safety, Safe and Care a creat o rețea unică de parteneri apropiați în SUA, Marea Britanie, Franța și Germania – toți având aceeași misiune: să ridice siguranța copilului la un nivel superior și fără precedent!

Gama de produse

Cuprinde porți de siguranță pentru scări, uși, aragazuri și șeminee, și include articole de siguranță pentru casă pentru a minimiza riscurile pentru copiii mici, cum ar fi: încuietori pentru sertare, frigidere și electrocasnice, opritoare pentru uși, kituri anti-răsturnare pentru mobilier, bandă anti-alunecare etc. De asemenea, Safe and Care dezvoltă constant noi produse de siguranță în strânsă colaborare cu partenerii, cu experți în siguranța copiilor și cu guverne și ONG-uri din întreaga lume.

Valorile importante

De-a lungul decadelor, Safe and Care a dezvoltat unele dintre cele mai bune produse de siguranță pentru copii din lume.

Safe and Care este certificată: ISO 9001, ICTI, GSV și de către Disney, Walmart, NUK, SLG Germania etc., iar toate materialele folosite respectă: Directiva RoHs, Directiva Reach, EN 71-1-3 și FSC (Lemn).

Produsele Safe and Care nu înlocuiesc grija și supravegherea părintească, dar încearcă să ofere părinților liniște sufletească prin furnizarea de produse dezvoltate special pentru a reduce pericolele și fabricate pentru a îndeplini doar cele mai stricte cerințe și cel mai înalt nivel de calitate.

Deviza Safe and Care: facem ceea ce știm mai bine, întotdeauna străduindu-ne să fim mai buni prin îmbunătățiri constante