FitWoodPeste 20 produse

FitWood este o companie finlandeză care și-a început călătoria în 2015. Încă de la început, valorile lor au fost respectul pentru natură, crearea de produse de design de înaltă calitate din placaj de mesteacăn și promovarea bunăstării holistice.

Pentru FitWood, casa este un loc de relaxare, distracție și unitate, și, mai presus de toate, este locul unde se construiește bunăstarea noastră zilnică. FitWood consideră că, pe lângă realizarea unor lucruri semnificative pentru sine, un stil de viață activ și îngrijirea minții și corpului sunt printre cei mai importanți piloni ai bunăstării. De aceea, FitWood și-a dorit să creeze o colecție de produse de design atent realizate, care să permită o viață activă de zi cu zi pentru întreaga familie.

Fundamentul bunăstării holistice constă în îngrijirea resurselor minții și corpului, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care materialele naturale autentice formează baza gamei de produse FitWood. S-a dovedit științific că utilizarea materialelor naturale, în special a lemnului, în designul interior sporește bunăstarea și reduce stresul. Prin urmare, incorporarea elementelor naturale în decorul casei nu este doar o alegere estetică.

Atunci când FitWood a luat în considerare diferite opțiuni de materiale, placajul de mesteacăn a ieșit în evidență ca o alegere ideală, deoarece nu este doar frumos, ecologic și durabil, ci și natural și vibrant. Pe măsură ce gama de produse FitWood s-a extins, placajul de mesteacăn a fost completat de materiale precum teiul, plopul, pluta naturală și o gamă de textile frumoase realizate în principal din materiale reciclate.

Toate produsele FitWood sunt proiectate în Finlanda și fabricate în principal în Europa, pentru a minimiza impactul negativ asupra climei. Pe lângă utilizarea materialelor prietenoase cu mediul și durabile, FitWood încearcă să creeze produse care să fie cât mai longevive din punct de vedere al utilității lor. Pentru FitWood, versatilitatea nu este doar o caracteristică, ci și o valoare prin care să construiască un viitor mai sustenabil. Când produsele oferă utilizatorilor diverse posibilități de utilizare, acest lucru are adesea un impact pozitiv asupra ciclului de viață al produsului, prelungindu-l.

Pentru FitWood, versatilitatea nu este doar o caracteristică, este și o valoare prin care încearcă să contribuie la un viitor mai sustenabil