WildridePeste 20 de produse

Wildride iubește să petreacă timp de calitate, în aer liber, cu copiii și încurajează pe toată lumea să facă același lucru

CUM A ÎNCEPUT TOTUL

„Micuții noștri adoră să exploreze pe cont propriu, dar uneori au nevoie de puțină susținere înainte de a-și continua călătoria.

Pe măsură ce ne jucăm pe plajă, ne plimbăm prin păduri sau ne bucurăm de timpul petrecut în viața noastră de zi cu zi, am realizat că oferirea unui mod sigur și confortabil pentru copilul tău să se odihnească în timpul aventurilor lor este esențială, dar am fost surprinși să constatăm că existau puține opțiuni disponibile pentru copiii mici să facă acest lucru. În timp ce multe purtătoare sunt proiectate pentru sugari, niciuna nu răspunde nevoilor copiilor aventuroși care vor să alerge, să se joace și să exploreze, dar au nevoie de o scurtă pauză în timp ce sunt purtați din când în când.”

CONCEPTUL WILDRIDE

Orice părinte știe că a purta copilul este distractiv pentru 5 minute, dar apoi devine foarte greu. Așadar, acest produs nu este proiectat doar pentru copilul tău, ci și pentru tine!

De aceea a fost creat Wildride, o purtătoare unică pentru copii care îți permite să îți ții micuțul aproape, în timp ce mergeți împreună în toate aventurile voastre.

WILDRIDE!

Marsupiul este special conceput să fie simplu, ușor și compact, astfel încât să-l poți pune în câteva secunde și să-l poți lua cu tine oriunde. Este practic și un must-have pentru fiecare părinte.

Wildride încurajează părinții să petreacă timp de calitate cu copiii lor, creând amintiri de neuitat în natură