ElodiePeste 400 de produse

Elodie este o companie de design suedez, care creează produse funcționale și inovatoare pentru copii.

Compania a fost fondată în Stockholm, în anul 2006, de Linda Sätterström, după nașterea fiicei sale, Elodie. În acea perioadă, industria de design pentru haine de bebeluși era în plină expansiune, dar accesoriile și produsele esențiale încă erau convenționale, predominând barcuțele și ursuleții.

Înzestrată cu creativitate și talent, Linda a început să realizeze lanțuri pentru suzete și să aprovizioneze magazinele locale cu aceste produse.

Pentru Elodie, un lanț de suzetă nu este numai o modalitatea de a nu pierde suzeta, ci poate fi un accesoriu, un detaliu de admirat. Această idea a fost foarte bine acceptată, mai întai în Scandinavia și apoi în restul Europei.

Din ce in ce mai multe produse au fost adăugate în portofoliul mărcii, iar în prezent, brandul propune o multitudine de articole pentru copii, de la suzete până la cărucioare.

Părinții din întreaga lume par să fie de acord cu viziunea mărcii, deoarece produsele se vând în peste 35 de țări, pe toate continentele. Acest număr crește de la o zi la alta, datorită faptului că din ce în ce mai multe persoane doresc să facă din lumea copiilor un loc cât mai frumos.

„Soluții mai bune pentru cei mai mici dintre noi!”

este motto-ul firmei Elodie