Politica de returDoar 3 minute de citit

Potrivit OUG nr. 34/2014, Cumpărătorul are dreptul ca în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returneze produsul / produsele comandat(e).

În acest scop, trebuie să notifici Adinish în scris, prin email la adresa info@adinish.com, asupra intenției tale de a returna produsul / produsele achiziționat(e), fără obligativitatea invocării unui motiv anume. În cazul nerespectării condițiilor de mai sus, Adinish poate refuza returul produsului / produselor.

Adinish are obligația să returneze contravaloarea produsului / produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

Informațiile necesare ce trebuie furnizate Adinish doar prin email, pentru retur sunt următoarele:

·       nume, prenume

·       adresa postală

·       adresa de email

·       numărul de telefon

·       numărul comenzii

·       motivul returului (opțional; informația va fi folosită pentru îmbunătațirea serviciilor Adinish)

Rambursarea se efectuează pe cardul bancar de pe care plata a fost inițial efectuată, prin platforma de plată online Stripe. 

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi în sarcina ta. Nu acceptăm colete cu ramburs. Nu ne asumăm răspunderea pentru coletele care ajung deteriorate la adresa indicată pentru retur, din cauza ambalării necorespunzătoare. 

Adresa pentru trimiterea returului: 

INTERMED CONCEPT LINE SRL ( SC ADINISH TRADING SRL ), 

Șoseaua Alexandriei, nr.108, Bragadiru, Ilfov, 077025, 

Tel contact: 0741 238 219

În cazul în care la livrare constați că produsul / produsele este / sunt nefuncțional(e) sau prezintă vicii de fabricație, poti cere înlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediată a sumelor deja încasate de Adinish, fără alte despăgubiri. În acest scop, trebuie să notifici în scris Adinish, prin email info@adinish.com, în termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Conform legislației în vigoare, returul este aplicabil doar clienților persoane fizice. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate. Produsele se pot returna doar dacă se află în aceleași condiții în care au fost primite, nu sunt deteriorate și nu prezintă semne de uzură (de preferat în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele ce le-au insoțit).

Categorii de produse cu condiții speciale de retur:

Fashion ( îmbrăcăminte, încălțăminte și altele ) 

·       trebuie să fie in aceeași stare în care au fost livrate, nepurtate, fără pete sau rupturi 

Saltele și perne de alăptat 

·       pot fi returnate în termen de 10 zile de la livrarea comenzii, cu condiția ca acestea să fie împachetate într-o folie de plastic și să nu fie rupte sau vizibil deteriorate. 

Mobilierul

·       dacă nu a fost montat și ulterior demonat, acțiuni ce au dus la deteriorarea ori uzarea acestuia

·       nu a făcut obiectul unei comenzi speciale

·       nu prezintă urme de lovire sau deteriorare

·       nu prezintă urme vizibile de uzură 

·       ambalajul și etichetele de identificare ale produselor sunt integre/intacte

·       eticheta există si poate fi citită/scanată

·       este însoțit de accesoriile aparținând produsului 

Dacă produsele returnate se află într-o stare în care nu se mai pot comercializa ca și produse noi ( au fost montate, au ambalajul deteriorat, etc ) ne rezervăm dreptul de a evalua respectivele produse și de a diminua valoarea returnată cu un procent necesar pentru readucerea în stadiul inițial (daca acest lucru este posibil) sau pentru a acoperi diferența de pret rezultată din vânzarea produsului ca second-hand. Produsele achiziționate la preț redus față de prețul standard, în cadrul diferitelor campanii desfașurate, lichidări de stoc/colecții, atât pe site cât și în showroom nu au drept de retur. 

Politica de retur pentru produsele achiziționate în Showroom

Produsele achiziționate în showroom se pot returna în termen de 14 zile. Produsul / produsele returnat(e) trebuie să fie în aceeași stare în care a / au fost, să fie ambalat(e) în ambalajul original, etichetele de identificare să fie atașate de produs(e) și să fie insoțit(e) de documentele originale. 

Este posibilă înlocuirea cu un alt produs sau altă mărime, iar returnarea banilor se face DOAR în cazul în care cumpărătorul constată că produsul / produsele este / sunt nefuncțional(e) sau prezintă vicii de fabricație. 

Pentru mai multe detalii privind politica noastra de retur, te invităm să vizitezi secțiunea „Termeni si Condiții Generale” de pe www.adinish.com.