Bravado DesignsPeste 200 de produse

Confort pur

Povestea mărcii bravado! DESIGNS a început cu 27 de ani în urmă când două femei din Canada nu aveau de unde să își achiziționeze sutiene pentru alăptat. Sutienele care erau disponibile pe piată erau fie confortabile, dar atât de urâte încat nu puteau fi purtate, fie arătau bine, dar extrem de incomode. Frustrate și indignate de lipsa de opțiuni au decis sa își conceapă propriul lor sutien pentru alăptat, folosind un material cu imprimeu leopard.

Sutienele bravado! DESIGNS s-au născut din dorința de a întelege care sunt nevoile femeilor care alaptează și de a le oferi produse frumoase, dar și confortabile și funcționale.

bravado! DESIGNS este o companie canadiana de succes care a crescut în mod inteligent, fiind reprezentată în peste 34 de tări. S-a dezvoltat spunând adevărul despre produsele pe care le comercializează, oferind gravidelor si proaspetelor mămici confortul și stilul de care au nevoie. Misiunea mărcii Bravado este să determine femeile să nu mai apeleze la sutiene pentru alăptat de proastă calitate, inconfortabile și făra stil. Brand-ul este foarte atent la ceea ce își doresc mamele, ceea ce le determină pe cele două fondatoare să ofere permanent noutăți bine gândite și să rafineze design-ul produselor, astfel încât femeile să îmbrățiseze maternitatea, fară a se neglija pe sine. bravado! DESIGNS este și continuă să fie un brand pasionat de design, care se concentrează pe aspectele tehnice și intime ale acestui tip de produse.

Confortul nu a arătat niciodată mai bine

Misiunea Bravado Designs este să creeze sutiene care să asigure că fiecare femeie însărcinată sau proaspătă mămică se simte grozav toată ziua și noaptea, în timp ce experimentează propria călătorie unică a maternității.