FRIGGPeste 300 de produse

FRIGG a venit pe lume în anul 2021. FRIGG reprezintă o combinație de confort liniștitor, siguranță și design danez de înaltă clasă, o suzetă care promovează sănătatea și bunăstarea celor mici.

Aspirația FRIGG de a crea cea mai bună suzetă posibilă a dus la o abordare inovatoare, pentru a aduce ceva nou și revoluționar pe piața suzetelor. FRIGG construiește o legătură naturală cu copiii, pentru a le oferi un sentiment de siguranță și confort și pentru a le oferi o senzație de dragoste maternă.

Zeița fertilității

Inspirația din spatele suzetelor FRIGG se întoarce în timp până la mitologia nordică, mai exact la o anumită zeiță specială numită Frigg.

Povestea iubitoarei și ocrotitoarei zeițe Frigg se potrivește perfect cu misiunea suzetelor FRIGG. O combinație de confort relaxant, siguranță și design danez de înaltă clasă în lume - o linie de suzete frumoase care promovează sănătatea și bunăstarea pentru cei mici, create pentru a se potrivi perfect în viața noastră de zi cu zi.

FRIGG se concentrează pe durabilitate, reciclare și robustețe.

Proiectate și produse 100% în Danemarca

FRIGG își arată aprecierea pentru puternicele ei rădăcini nordice, prin suzete care reflectă esența designului danez: funcționalitate de primă clasă, materiale de calitate și un aspect minimalist și distinct.