JoolzPeste 250 de produse

Sărbătorește lucrurile bune din viață

Cum ar fi primul moment în care îl imbrățișezi pe cel mic, dar și provocările cu care te confrunți în fiecare zi, ca nou părinte. Joolz se inspiră din toate aceste momente și apoi încearcă să-ți facă viața ceva mai ușoară și puțin mai frumoasă. Ei îl numesc un „design pozitiv”. Așa că urmează-ți visele și fă ceea ce te face fericit. Nu ne vei face doar pe noi fericiți, ci mai presus de toate, tu și copilul tău veți fi fericiți.

Joolz este un colectiv de oameni și parinți cu o viziune comună: acest design pozitiv poate face diferența. Joolz proiectează cărucioare sigure, ergonomice și elegante, ușor de pliat și de manevrat. Tot ceea ce creează Joolz este de înaltă calitate, cu o modularitate elegantă pentru 1 sau 2 copii. Designerii realizează totul, chiar până la cele mai mici detalii. Modelele oferă un confort care se potrivește perfect nevoilor copilului tău, folosind materiale rezistente, organice și durabile. Garanția Joolz este pe viață, la fel ca produsele, iar pentru fiecare cărucior pe care îl vând plantează un copac în Pădurea Nașterii Joolz.

Pădurea nașterii

Pământul nostru s-ar putea bucura de mai multă verdeață și de aceea Joolz plantează un copac pentru copilul tău în Pădurea Nașterii Joolz.

Garanție pe viață

Joolz îți oferă o garanție pe viață la o selecție de cărucioare. Pur și simplu, înregistrează noul tău cărucior Joolz pe site-ul www.joolz.com în termen de 6 luni de la cumpărare și ești gata să te bucuri de el, fără griji, o viață întreagă.

Materiale ecologice

Joolz dorește să aibă un impact pozitiv asupra mediului. De aceea, folosește materiale durabile în noul lor design: materialele sunt fabricate din sticle de plastic reciclate.

100% bumbac organic

Joolz Essentials sunt fabricate din bumbac organic 100%, pentru confortul celui mic. Ele reglează căldura și sunt la fel de moi precum pielea delicată a bebelușului. Perfecte pentru un răsfăț nesfârșit: somn ușor, micuțule!

Ambalaje reutilizabile

În spiritul idealismului tineresc, Joolz a venit cu ideea reciclării ambalajelor. Despachetează cutiile mari și mici din carton și transformă-le apoi într-o casă de păsări, un ren sau o lampă. Nu arunca ambalajul, reciclarea este mai bună pentru mediu și, cine știe, micuțul tău ar putea învăța ceva.

Birou sustenabil

Sediul Joolz se află într-o fabrică renovată din Amsterdam, cu sere și alte soluții inteligente, neutre din punct de vedere energetic. Este o inspirație pentru dezvoltarea continuă a „Designului pozitiv”.

Design pozitiv

este motto-ul firmei Joolz