Kid's ConceptPeste 150 de produse

Singura limită ar trebui să fie imaginația

Kid’s Concept este o companie de design suedeză, fondată în 2007, care creează produse funcționale și inovatoare, fiind pasionată să răspândească bucurie și să încurajeze joaca în rândul tuturor copiilor.

Kid’s Concept concepe produse care ajută la simplificarea vieții alături de copii și care le oferă posibilitatea de a se bucura de o copilărie sigură și distractivă. Singura limită ar trebui să fie imaginația lor:

Lotta Hallenius - Designer Kid’s Concept

„Când proiectăm un produs, trebuie să ne raportăm la viziunea copilului, asigurându-ne că dezvoltăm produse care răspund nevoilor copiilor și că îi încurajăm pe cei mici să se joace, să învețe și să-și îmbunătățească abilitățile motorii și imaginația. Jucăriile noastre trebuie să fie sigure, practice și trebuie să respecte standardele de înaltă calitate ale Kid’s Concept. De obicei, pornim de la un desen pe o hârtie. De la început și până la produsul final, testat, procesul de fabricație poate dura între 6 și 18 luni, lucrând îndeaproape cu furnizorii noștri calificați din lumea întreagă. Sunt o persoană care acordă o atenție deosebită detaliilor și îmi place să explorez și să încerc lucruri noi. Folosim diferite materiale, combinăm texturi și culori, a căror asociere o găsesc interesantă. Este minunat că pot urmări ideea de la concepție și până la produsul final.”