VLAdiLAPeste 50 de produse

Casa de tapet VLAdiLA – un brand sinonim cu pasiunea, și dragostea pentru artă, oameni, și poveștile lor. 100% made in Romania, de la creion și hârtie, până la pereții casei tale.

Pornind de la visul Oanei de a crea și de a împărtăși cu ceilalți atât arta cât și voia bună, brandul VLAdiLA folosește ca mediu de exprimare tapetul – materia primă perfectă, ce ne permite să fim aproape atât de creație, cât și de oameni.

Tapetul VLAdiLA are o înfățișare contemporana și versatilă, ce se pretează unui interior modern, gândit în orice stil de design. Echipa de design creează atât colecții dedicate în tematici diverse, cât și opere custom, atunci când clienții noștri își doresc un detaliu unicat pentru căminul lor.

Indiferent de cerințe, sau de materialele folosite – fie pensule și acuarele, creioane fine sau tableta digitală, orice model conturat de designerii VLAdiLA pornește, în primul rând, cu un substrat de pasiune. Fiecare design este tratat cu cea mai mare atenție la detalii, mult drag și răbdare, alimentat de satisfacția și fericirea celor ne aleg sa le colorăm un “acasă” al visurilor lor.

VLAdiLA se mândrește nu doar cu partea creativă a modelelor de tapet, ci și cu cea tehnică. Materialele, atât suportul, cât și cerneala utilizate sunt prietenoase cu mediul, iar montajul tapetului este ușor și accesibil oricui.

Misiunea VLAdiLA

este de a oferi în permanență clienţilor cel mai atractiv, creativ si calitativ tapet – produs inovativ pentru finisarea și decorarea pereților, modele în tendințe, potrivite oricărui tip de amenajare si gust.