Leander FurniturePeste 200 de produse

Povestea brandului Leander a început în 1998, când cumnata lui Stig Leander era însărcinată cu gemeni. Gândindu-se cum să creeze un leagăn care să liniștească și să stimuleze dezvoltarea bebelușului, au luat naștere câteva idei.

Ocupându-se înainte cu prelucrarea fierului, Stig a fost implicat în dezvoltarea scaunelor, bicicletelor și cărucioarelor. Ideea principală era să creeze o piesă de mobilier care să satisfacă o nevoie reală.

Stig Leander a avut o viziune originală asupra lucrurilor - un leagăn care îmbină un design plăcut cu funcționalitatea.

În mai puțin de un an, prima serie din leagănul Leander Classic ™ a fost disponibilă în magazinele din Danemarca. Astăzi, Leander exportă în peste 30 de țări. Dezvoltarea produselor, administrarea, depozitarea și birourile se află în Silkeborg, Danemarca. Produsele se fabrică în parteneriate de lungă durată cu fabrici din diferite părți ale Europei.

MENIREA

Design-ul leagănului Leander Classic ™ a fost creat în ideea de a rezolva o problemă specifică și de a face o diferență. De asemenea, aceste caracteristici descriu brandul creat de Stig Leander.

Leander este o companie producătoare de mobilier. Ideea de bază este aceea de a crea piese de mobilier care să inspire și să stimuleze joaca, mișcarea și creativitatea. Mobila ajută la dezvoltarea copiilor și face viața de zi cu zi să fie mai plăcută.

Leander crede în funcționalitate și design folosind materiale sigure pentru mediu. Fiecare idee începe cu o nevoie.

Marca Leander este fidelă conceptului cu care a început - formă, funcționalitate și faptul că mobila trebuie să se adapteze nevoilor copiilor și nu invers. De aceea Leander nu este doar o companie care produce mobilă, ci o filizofie de viață, o senzație și o atitudine față de materiale, funcție și forme.

CALITATE, DETALII ȘI SUSTENABILITATE

Stig Leander este designerul tuturor pieselor de mobilier Leander. Stig nu desenează, el visează și simte. Nu folosește computerul. Ca artist, el modelează mobilierul folosindu-și mâinile și ochii. El creează folosind carton, lipici și lemn până când creația iese perfectă.

Stig are un ochi incredibil pentru design și funcționalitate. Cu o pasiune pentru măiestrie și curiozitate, el explorează materialele cu care lucrează și observă mai multe oportunități decât limitări.

Când Stig se află în atelierul său de proiectare, el își imaginează întotdeauna copilul sau adultul care urmează să folosească mobilierul. Nevoia trebuie satisfăcută.

Responsabilitatea și durabilitatea Leander

În spatele fiecărei piese de mobilier se află o viziune bine gândită și cele mai dezvoltate abilități. Atunci când alegi o piesă de mobilier Leander, investești nu doar într-o piesă de mobilier pentru un copil, ci într-un mobilier care poate fi dat din generație în generație.