MoonboonPeste 25 de produse

Versiunea scurtă a unei povești lungi

Marie împreună cu soțul ei sunt fondatorii mărcii Moonboon, un brand cu produse pentru bebeluși create din materiale organice și sustenabile.

Designul este inspirat de lună, de noapte, de somnul adânc, de vise frumoase și de aventuri. Luna simbolizează somnul, iar Boon înseamnă o binecuvântare.

Marie a fost inspirată să creeze produsele Moonboon odată cu venirea pe lume a copilului său.

PRODUSE SUSTENABILE

Moonboon dorește să producă având mediul înconjurător în minte. Din acest motiv, toate produsele sunt fabricate din materiale organice. De exemplu, saltelele produse sunt umplute cu kapok, o fibră naturală hipoalergenică. Moonboon îți oferă certitudinea că toate produsele sunt sigure și fără substanțe chimice.

Moonboon este o firmă certificată GOTS

Certificarea GOTS este mai mult decât o garanție că produsele sunt organice. Această confirmă și că produsele sunt fabricate în condiții de muncă responsabile.

Sustenabilitatea este o parte integrală, începând cu materia prima până la ambalare, transport și comerț.

Responsabilitatea pentru societate și mediu înconjurător reprezintă pentru firmă un aspect foarte important.

CEA MAI BUNĂ CALITATE

Încă de la început, crearea unor produse de calitate superioară a fost ambiția fondatorilor. Din acest motiv, designul, dezvoltarea produselor și testarea lor are loc în strictă colaborare cu specialiști danezi.

Laura Faurschou a creat motorul pentru hamacul bebelușului într-un design tipic scandinav, în timp ce inginerii experți de la C.B. Svendsen, Kirke Værløse, l-au dezvoltat și testat.

Atunci când alegi un echipament marca Moonboon te asiguri de cea ma bună calitate.

Pentru că somnul este cel mai important pentru noi toți