ErgobabyPeste 20 de produse

Ergobaby construiește o comunitate globală de părinți încrezători, cu produse pentru copii inovatoare și ergonomice, care încurajează apropierea.

Acum douăzeci de ani, o mamă care locuia pe insula Maui nu era mulțumită de opțiunile disponibile pentru a-și purta bebelușul. În căutarea unei modalități de a-și ține noul fiu aproape de corpul ei, a încercat mai multe tipuri de sisteme de purtare, dar nu a găsit nimic care să îi satisfacă nevoile de confort și echilibru. A fost profund inspirată de practicile indigene de purtare a bebelușilor și de Conceptul Continuum - ideea că, încă de la naștere, trebuie să fim tratați cu mare grijă pentru a atinge starea optimă de bunăstare în viitoarea noastră viață.

Plecând de la această premisă și având o experiență în design, s-a hotărât să creeze ceva benefic pentru bebelușul ei, dar și confortabil și ușor de folosit pentru părinți. Inspirat de tradiționalul Mei Tai, s-a născut primul sistem de purtare pentru bebeluși Ergobaby.

Cu acea creație modestă, Karin Frost a revoluționat modul în care purtăm bebelușii. Purtătorul ei structurat moale a devenit standardul de aur al purtării bebelușilor.

Ergobaby a fost fondată cu credința că există magie în fiecare triumf mic al părintelui, chiar și în părțile mai puțin plăcute ale creșterii micuțului tău. Prin marsupii pentru bebeluși premiate, cărucioare și multe altele, Ergobaby se angajează să ofere părinților baza pentru a prospera cu produse proiectate pentru confort și ușurință.

Cu stiluri de marsupii pentru fiecare familie, Ergobaby a devenit cel mai recomandat producător de sisteme de purtat pentru bebeluși, purtând milioane de bebeluși din întreaga lume. Aceste marsupii sunt disponibile pentru a susține familiile în două tipuri de călătorii de purtare a bebelușilor: Totul într-unul (cu Omni Breeze, Omni Dream sau Aerloom) și Vârste și Etape (cu Embrace, Aura Wrap, 360 și Hip Seat). Marsupiile Ergobaby oferă părinților libertatea de a se bucura de aventurile mari și mici ale vieții, totul în timp ce își țin micuții aproape. Produsele sunt proiectate ergonomic pentru a susține dezvoltarea corpului unui bebeluș și a îngrijitorului care îl poartă - cu confortul și ergonomia supremă, marsupiile Ergobaby sunt esențiale pentru fiecare călătorie a părintelui, de la naștere la vârsta copilăriei.

Ergobaby are sediul în Los Angeles și este vândut cu pasiune în peste 700 de magazine din Statele Unite și în peste 50 de alte țări