MushiePeste 300 de produse

Mushie creează produse cu un design inteligent, care aduc liniște părinților

Povestea Mushie

Produsele Mushie sunt gândite cu atenție, pentru a aduce liniște în viața de părinte. Fondată în 2018 cu o pasiune pentru frumusețe, siguranță și funcționalitate, Mushie creează produse esențiale pentru cei mici.

Gândite cu atenție

Mushie prioritizează bunăstarea familiei tale, cu materiale netoxice precum siliconul alimentar și bumbacul organic, și lucrează exclusiv cu furnizori etici, pentru a fabrica produse de înaltă calitate.

Transmite-le mai departe prietenilor și familiei

Mushie fabrică lucruri care rezistă în timp. Poți folosi produsele Mushie cu copiii tăi și apoi le poți pasa mai departe altcuiva. Cu durabilitatea ca o caracteristică principală, produsele Mushie contracarează consumerismul de bunuri de unică folosință, asigură un viitor durabil și diminuează la minimum impactul nostru asupra mediului.

Perfecționate prin feedback-ul comunității

Mushie ascultă cu adevărat când clienții îi contactează și folosesc feedback-ul pentru a deveni mai buni în ceea ce fac. Cu clienții în minte, Mushie își propune să provoace normele industriei cu produse moderne pentru copii, care sunt accesibile pentru cele mai multe familii.

Mushie este o companie americană, cu sediul în Houston, Texas, fondată în 2018