Britax RömerPeste 250 de produse

Protejează copiii în trafic încă din 1966

Britax Römer asigură siguranța părinților și copiilor, atunci când sunt pe drum. Compania s-a dedicat complet acestui obiectiv, de când a fabricat prima dată echipament de protecție și accesorii pentru mașini, la începutul anilor 1930. De la dezvoltarea primului scaun auto de copii în 1966, siguranța copiilor a devenit prioritatea numărul unu a companiei. Pentru mai bine de 50 de ani, Britax Römer și-a concentrat toate fondurile și eforturile pentru a asigura și mai multă siguranță pentru cei mici. Astăzi, Britax Römer proiectează și fabrică scaune auto pentru copii și cărucioare, cu 70% din scaunele auto fabricate în Germania.

Fabricat în Europa

Cu o tradiție puternică germană și engleză, Britax Römer și-a luat angajamentul de a fabrica în Europa. În 2016, sediul central a fost mutat într-o clădire nouă, special construită, în Leipheim, Germania. Acest lucru a făcut posibilă fabricarea a 70% din scaunele auto pentru copii în Germania.

Fabricat cu dragoste

De la prima idee până la produsul final, produsele Britax Römer sunt fabricate cu dragoste. Echipa Britax Römer înțelege ce înseamnă să fii părinte și sunt alături de tine la fiecare pas. De aceea, scaunele auto și cărucioarele sunt dezvoltate cu suflet, garantând că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Testat la cel mai înalt nivel

Pentru Britax Römer, menținerea celui mai înalt standard de siguranță posibil este de importanță majoră. De aceea, compania a pionierat teste dinamice proprii și operează două facilități de clasă mondială pentru scaune auto în Europa. În 2017, a lansat unul dintre cele mai moderne și avansate tehnologic centre dedicate testelor de impact pentru scaune auto pentru copii din lume. Fiecare model de cărucior este testat riguros, pentru diferite clime, temperaturi, condiții meteo și drumuri, teste pentru scârțâit și chiar mușcături pe bara de protecție.

Britax Römer este un brand englezo-german dedicat siguranței copiilor în trafic