Care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre siguranta auto pentru copii

Pentru ca articolele noastre pe acest subiect au fost foarte bine primite si am avut o reactie pozitiva din partea voastra, am revenit cu si mai multe informatii si clarificari despre importanta scaunelor auto pentru siguranta copiilor.

In ultimul articol, am vorbit despre difetentele dintre certificarile ECE 44/04 si ECE r129 si care sunt criteriile pe care scaunele auto trebuie sa le indeplineasca pentru a primi certificare ECE, versus criteriile folosite in cadrul testelor ADAC. Am primit foarte multe intrebari pe marginea acestor subiecte, asa ca am transformat aceste articole in sensiuni de raspunsuri la intrebarile pe care le-am primit in ultimele saptamani online si direct in showroom.

  Sunt unele scaune auto pentru copii mai bune decat alte modele?

  Una din intrebarile pe care le-am primit se refera la unul dintre modelele de scaune auto pentru copii pe care le comercializam la Adinish, Swandoo Albert. Pentru noi, este minunat sa vedem ca oamenii cauta informatii despre produsele pe care vor sa le cumpere si vor sa fie siguri ca fac cele mai bune alegeri. Incurajam acest lucru, este ceva normal, insa raspunsul pe care cleintul l-a primit din partea unui centru de testare nu a fost chiar cel mai bun, si anume ca este un produs de nisa, nu se compara cu cele produse de alte branduri.

  Suntem de foarte mult timp in aceasta industrie, insa nu am mai intalnit aceasta explicatie, ca un scaun auto certiicat ADAC este de nisa, comparativ cu alte scaune auto produse de alte branduri. Termenul de “nisa” inseamna ca brandul respectiv nu are aceeasi capacitate ca brandurile competitoare? Ar putea fi o explicatie, desigur. Insa nu este un diferentiator pe piata, toate companiile au inceput la scara mica! Daca produci un scaun auto care obtine toate certificarile din domeniu, marimea companiei este irelevanta. Noi vedem lucrurile un pic altfel: este cu atat mai impresionant ca o companie mica a obtinut certificari atat de importante in domeniu!

  Scopul nostru este intotdeauna de a oferi raspunsuri cat mai corecte si detaliate clientilor, pentru ca acestia sa poata face cea mai buna alegere. De asemenea, dorim sa invatam clientii, sa le oferim cele mai bune informatii cu privire la siguranta auto a copiilor. De aici si motto-ul nostru: Mai bine un consumator fericit, decat un client nemultumit!

  Care sunt cele mai importante lucruri pe care parintii trebuie sa le cunoasca?

  Cei care au devenit recent parinti nu sunt siguri care sunt intrebarile corecte pe care trebuie sa le adreseze, asa ca ne-am gandit sa oferim noi argumentele pro si contra pentru toate produsele pe care le comercializam. Pentru noi, este mai important ca cei care ne trec pragul sa cunoasca toate informatiile despre produsele pe care le cumpara. Acest lucru se refera la pret, calitate sau functionalitatea produselor noastre! Daca stii ca ai cumparat un produs de calitate si fiabil, atunci ai luat o decizie de cumparare in cunostinta de cauza si vei fi foarte multumit de produs. Daca nu stii exact toate detaliile despre ce ai cumparat, atunci cel mai probabil nu vei fi multumit.

  Unul dintre clientii nostri ne-a intrebat daca este in regula sa cumpere un scaun auto la mana a doua. Aceasta este o intrebare frecventa si stim ca este o practica destul de comuna, insa noi, la Adinish, nu o punem in aplicare. Recomandarea noastra este de a nu vinde sau cumpara scaune auto folosite! Acest lucru nu are deloc legatura cu faptul ca noi vindem doar scaune auto noi. Stim din experienta ca nu iti poti da seama doar de la exterior daca un scaun auto mai este functional sau are toate componentele intacte. Este posibil ca fostul proprietar sa fi scapat scaunul pe podea sau sa il fi deteriorat, iar acest lucru poate sa nu fie vizibil cu ochiul liber.

  In cazul in care ai un accident iar scaunul auto a fost deja deteriorat, este posibil ca nivelul de protectie sa fie drastic redus sau, si mai rau, sa nu ofere deloc protectie. De ce ai risca? In Danemarca, companiile de asigurari schimba scaunul auto daca ai fost implicat intr-un accident, indiferent daca in momentul accidentului se afla un copil in scaun sau nu si indiferent de gravitatea accidentului. Nimieni nu doreste sa isi asume responsabilitatea de a folosi un scaun auto pentru copii care nu este 100% sigur.

  Ultima intrebare la care vom face referire in acest articol se refera la semnificatia numerelor si literelor marcate pe etichetele ECE.

   Semnificatia numerelor si literelor marcate pe etichetele ECE I ADINISH.COM

  Speram ca aceste explicatii sa va ajute sa intelegeti mai bine etichetele ECE si ce desemneaza fiecare prescurtare in parte.

  Ne bucuram ca cititorii si clientii nostri sunt interesati de acest subiect, asa ca ne-am gandit sa va oferim si pe viitor mai multe informatii despre siguranta auto pentru copii. Daca aveti intrebari sau nelamuriri, ne gasiti pe canalele de Social Media, pe site si in showroom!

   

  Echipa Adinish 

   

   

  Sursa foto: Pixabay