Fossflakes - diferenta este data de umplutura

Pe site-ul nostru, pernele pentru alaptat de la Born Copenhagen, cu diverse imprimeuri, sunt fabricate cu umplutura Fossflakes, datorita careia mama si bebelusul vor benefici de un suport ergonomic si confortabil in timpul alaptarii / hranirii, de o temperatura optima si de un volum adecvat.

O umplutura unica

Inventarea umpluturii Fossflakes a avut la baza abilitatea pufului si a penelor de a capta aerul, potentialul hipoalergenic si a duratei de viata mai lungi decat a altor produse sintetice similare, posibilitatea de a fi usor de intretinut.

Umplutura Fossflakes este fabricata din 100% polimeri de polietilena extinsa, ceea ce o face sa fie hipoalergenica in mod natural si potrivita pentru cei care sufera de alergii sau de astm.

Mai mult volum si o intretinere usoara

Datorita caracteristicei unice de a mentine aerul intre fulgi, produsele cu umplutura Fossflakes nu isi vor pierde forma si elasticitatea. Chiar si dupa numeroase folosiri sau spalari, produsele care folosesc aceasta umplutura isi vor recapata volumul doar printr-o usoara batere si scuturare.

Prezenta Fossflakes in materialul pentru umplere va conferi produsului mai mult volum si goluri de aer mai mari, indifierent cu ce alta umplutura este asociat. De asemenea, Fossflakes imbunatateste curatarea si reduce timpul de uscare, nu permite formarea ghemotoacelor, asigura o buna distribuire a umpluturii si pastreaza volumul produsului un timp mai indelungat.

Toate tipurile de Fossflakes pot fi amestecate cu orice alt material pentru umplere, ceea ce da posibilitatea obtinerii unor calitati noi si diferite, de fiecare data. Astfel, pot fi dezvoltate modele noi de perne si pilote, de la cele de lux, la pernele de interior si pana la cele ergonomice. 

Materialul Fossflakes pastreaza o temperatura ideala si un nivel optim de umiditate datorita faptului ca permite circularea aerului.

Curatare si testul de rezistenta 

Produsele cu umplutura Fossflakes se curata la masina de spalat la 60 de grade C si pot fi uscate in usatorul de rufe la temperatura joasa.

Testele de laborator au aratat ca poti sa speli si sa usuci produsele cu Fossflakes pana la 50 de ori, pastrandu-si forma si rezistenta si ca acestea isi mentin volumul mai bine decat orice alte fibre sau microfibre.

Aceasta caracterisitica este importanta inclusiv in privinta produselor pentru bebelusi si copii pentru ca le permite parintilor sa le curete cu usurinta in cazul in care au fost patate din intamplare sau udate pe timpul noptii, dand asigurari ca cei mici vor avea un pat curat la urmatorul somn.

Certificare Oeko-Tex 100 Class I

Oeko-Tex este standardul de referinta pentru textile, care atesta ca acestea nu contin substante daunatoare si sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

Garantia

Produsele ce contin umplututra Fossflakes sunt garantate 2 ani.

Fabricat in Danemarca

Toate produsele Fossflakes sunt concepute si produse in Danemarca, o tara recunoscuta la nivel internationa pentru calitatea design-ului, rigoarea normelor de siguranta si pentru controalele de mediu efectuate pe parcursul intregului lant de productie.

Articolul este adaptat dupa https://fossflakes.com/en/about-us/the-unique-filling/