Crazy SafetyPeste 30 de produse

Siguranța poate fi distractivă!

Căștile de protecție pentru copii, Crazy Safety, oferă o lume plină de animaluțe cool și încântătoare care abia așteaptă să devină cei mai buni prieteni ai copilului tău. În spatele personajelor colorate gasești o serie de caști de protecție și accesorii de calitate menite să ofere siguranța în trafic a micuțului tău.

Aventurile distractive cer calitate și confort. Componenta caștilor Crazy Safety asigură o greutate ușoară fară să-l incomodeze pe copilul tău. În modelele unice Crazy Safety, cel mic va găsi un prieten bun cu care să împartă distracția.Va fi mult mai usor să-l convingi să poarte casca de protectie.

Obrajii roșii, viteza maximă și spirit aventurier! Caștile Crazy Safety sunt confortabile și ușor de purtat chiar și la drum lung și sunt perfecte pentru aventuri. Indiferent de destinație, acestea îi vor oferi copilului tău ocazia să își dezvolte coordonarea mișcărilor. Însuși Zdenko Oliver Santini, cel ce le-a inventat, spune:" copiii iubesc aventura iar caștile Crazy Safety nu sunt doar niste căști de protecție, ci niște animaluțe pe care ei le-au readus la viață. Copiii mei, Zeth si Manila au căști cu porcușori de Guineea și sunt înnebuniți după acest univers al căștilor de protecție. Chiar și soția mea le consideră distractive și aspectuoase. Aș fi chiar încântat ca și adulții să le gasească hazlii!

Ideea acestor căști mi-a venit cand eram în clasa a 8-a și părinții mei își doreau ca eu să port casca de protecție pentru bicicletă, lucru pe care eu îl consideram nepotrivit. Așadar, mi-am decorat casca adăugând o gura și niște dinți din carton precum și 2 ochi din biluțe de polistiren obținut de la cursul de artă. Așa am ajuns să port un crocodil pe cap iar prietenii mei au fost atât de incantați de idee încât au stat la coadă să obțină și ei o cască de protecție ca a mea.'

"În modelele unice Crazy Safety, cel mic va găsi un prieten bun cu care să împartă distracția"