Crazy SafetyPeste 30 de produse

Siguranța poate fi distractivă!

Căștile de protecție pentru copii Crazy Safety oferă o lume plină de animăluțe cool și încântătoare, care abia așteaptă să devină cei mai buni prieteni ai copilului tău. În spatele personajelor colorate găsești o serie de căști de protecție și accesorii de calitate, menite să ofere siguranță în trafic micuțului tău.

Aventurile distractive cer calitate și confort. Componenta caștilor Crazy Safety asigură o greutate scăzută, fără să-l incomodeze pe copilul tău. În modelele unice Crazy Safety, cel mic va găsi un prieten bun, cu care să împartă distracția.Va fi mult mai ușor să-l convingi să poarte casca de protecție.

Obrajii roșii, viteza maximă și spirit aventurier! Căștile Crazy Safety sunt confortabile și ușor de purtat, chiar și la drum lung și sunt perfecte pentru aventuri. Indiferent de destinație, acestea îi vor oferi copilului tău ocazia să își dezvolte coordonarea mișcărilor. Însuși Zdenko Oliver Santini, cel ce le-a inventat, spune: „copiii iubesc aventura iar căștile Crazy Safety nu sunt doar niște căști de protecție, ci niște animăluțe pe care ei le-au readus la viață. Copiii mei, Zeth si Manila au căști cu porcușori de Guineea și sunt înnebuniți după acest univers al căștilor de protecție. Chiar și soția mea le consideră distractive și aspectuoase. Aș fi chiar încântat ca și adulții să le găsească hazlii!

Ideea acestor căști mi-a venit când eram în clasa a 8-a și părinții mei își doreau ca eu să port casca de protecție pentru bicicletă, lucru pe care eu îl consideram nepotrivit. Așadar, mi-am decorat casca adăugând o gură și niște dinți din carton, precum și 2 ochi din biluțe de polistiren obținut de la cursul de artă. Așa am ajuns să port un crocodil pe cap iar prietenii mei au fost atât de încântați de idee, încât au stat la coadă să obțină și ei o cască de protecție ca a mea.”

„În modelele unice Crazy Safety, cel mic va găsi un prieten bun cu care să împartă distracția”