Britax retragere voluntară BABY-SAFE 5Z2aviz important

19 martie 2024

Aviz important de retragere a produselor. Te rugăm să citești și să acționezi corespunzător!

Re: Eventuală problemă legată de mânerul scaunului auto tip scoică BABY-SAFE 5Z2

Distribuit începând cu 13 ianuarie 2023

Retragere voluntară din cauza riscului de desprindere a mânerului

Britax Römer a decis să efectueze o retragere voluntară a unor modele BABY-SAFE 5Z2 produse înainte de 21 octombrie, 2023 (alte modele nu sunt afectate de această rechemare).

Există o potențială problemă de siguranță legată de un spațiu care se poate forma între mânerul și carcasa scaunului acestor scaune auto tip scoică, de obicei doar pe o singură parte. Spațiul nu afectează performanța scaunului auto în vehicul sau în caz de accident, însă există un potențial risc de siguranță atunci când scaunul este transportat în afara autovehicolului. În cazuri rare, mânerul se poate desprinde în mod neașteptat, provocând mișcări bruște ale scoicii.

Ce ar trebui să faci

Dacă ai achiziționat un BABY-SAFE 5Z2, te rugăm să verifici pe site-ul nostru www.baby-safe-check.com dacă produsul tău este potențial afectat de această problemă.

Toate produsele BABY-SAFE 5Z2 afectate vor fi înlocuite gratuit cu o nouă versiune sigură a produsului, BABY-SAFE PRO sau cu un produs echivalent. Te rugăm să accesezi www.baby-safe-check.com pentru a verifica produsul tău și implicit pentru a solicita înlocuirea acestuia după caz.

Pentru întrebări sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la hello@britax.com sau la info@adinish.com.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri pe care acest lucru le-ar putea cauza. Luăm foarte în serios siguranța produselor noastre și, dacă observăm orice potențiale probleme, este responsabilitatea noastră să acționăm rapid.