Adinish.com devine un Concept Store online pentru familii

In familiile noastre, ne-am facut un obiectiv din a petrece timp de calitate cu copiii nostri. Astfel, cand suntem impreuna, incercam sa facem, in principal, activitati adaptate lor, asa incat acestia sa beneficieze la maximum de prezenta noastra.

Gandindu-ne ca si alti parinti au acelasi deziderat, ca nu doresc sa foloseasca timpul liber, atat de pretios, in trafic sau prin mall-uri la cumparaturi, si dorind sa le venim in ajutor, am inceput prin a propune online o gama atent selectionata de produse de puericultura. Abordarea noastra a fost bine primita, reactiile mamelor neintarziind sa apara.

Datorita nivelului actual de dezvoltare a tehnologiei (smartphone, tableta, laptop), care ofera posibilitatatea alegerii momentului din timpul zilei pe care vrei sa il dedici cumparaturilor, si a dorintei de a evita aglomeratia urbana, shopping-ul online a devenit noua solutie pentru parintii moderni.

Stim ca shopping-ul online vine la pachet cu o serie de intrebari legate de descrierea unui produs, de modul de folosire, de ghidul de marimi etc. Pentru ca ne dorim sa va clarificam toate nelamuririle, suntem zilnic la dispozitia voastra pe canalele de socializare, pe email si la telefon.

Suntem bucurosi sa intram in contact cu voi, sa va raspundem la intrebari, sa va dam informatii suplimentare, sa primim sugestii sau sa aflam cat de multumite(i) sunteti de un produs. 

Mai mult decat atat, stim ca experienta personala este de baza, in special atunci cand vine vorba de alegerea unui produs de pe online, asa ca, am creat video-uri explicative (https://www.youtube.com/channel/UCMkIsWsdjA5iVdaVjDPcPUg), postam poze cat mai variate ale produselor noastre, profesionale dar si pe cele primite de la alte mamici din intreaga lume, scriem articole pe blog cu cele mai noi informatii despre design, lifestyle si noutati legate de ingrijirea, sanatatea si dezvoltarea copiilor, direct de la specialisti si nu numai.

Am inceput prin a propune produse de puericultura pentru ca acesta este principalul nostru domeniu de expertiza. Solicitarile clientelor si pasiunea noastra pentru stil, in general, ne-au motivat sa evoluam si sa ducem site-ul nostru la urmatorul nivel. Prin urmare, gama noastra de produse s-a extins si cuprinde in prezent si articole de vestimentatie si accesorii.

Ne dorim sa oferim o platforma de tipul “one stop shop”, in care fiecare sa gaseasca produsul pe care il cauta si care ii corespunde, o experienta completa, unica, deosebita si mai ales placuta, pentru parintii extrem de ocupati si activi, unde acestia se pot relaxa alegand produsele preferate, pot cumpara un cadou, ii pot face o surpriza micutului lor, pot afla informatii noi, precum cele legate de moda, de materialele folosite la fabricarea produselor, sau pot chiar gasi o sursa de inspiratie pentru decorul casei lor.

Nu ezitati sa ne trimiteti sugestiile voastre, pe orice canal de comunicare. Intotdeauna vom tine cont de ele si ne vom stradui sa venim in intampinarea nevoilor voastre, ale famiilor si ale bebelusilor vostri.