AngulusPeste 300 de produse

Calitate și maiestrie din 1904

Marca ANGULUS a fost fondată în 1904 de tatăl lui Willy Madsen, care deținea pe vremea aceea o cizmărie în Copenhaga, Danemarca. Willy nu era de acord cu pantofii cu vârful ascuțit pe care îi purtau copii în acea perioadă.

El era de părere că această încălțăminte nu este sănătoasă pentru piciorușul în plină dezvoltare și că împiedică mișcarea naturală. Așadar, Willy a renunțat la cariera sa de profesor și a devenit cizmar, iar în 1928 a revoluționat industria daneză cu noii săi pantofi care se formează și se mulează pe picior, model conceput în colaborare cu doctori si fizioterapeuți.

Interesul în încălțămintea produsă de Willy creștea, la fel și reputația sa. În scurt timp, ANGULUS era discuția orașului, ceea ce l-a ajutat să se căsătorească cu faimoasa balarina a curții roiale Else Højgaard. Cuplul chiar a evoluat public, cu Else purtând pantofii de dama ANGULUS, ceea ce a ajutat ca mai tarziu această marca să devină si cea mai mare fabrică de pantofi din Danemarca.

In 1949, Willy l-a angajat pe Roland Dawe în departamentul de achiziții. În anii urmatori, Roland a călătorit în toată Europa pentru a identifica cea mai bună calitate a pielii. Cu un simt foarte dezvoltat pentru calitate și frumos, Roland s-a întors din călătoriile sale cu o influența particulară pentru design-ul italian, care a stat la baza colecției ANGULUS.

Moștenire daneză

Încălțămintea ANGULUS este creată în Copenhaga, Danemarca de talentați designeri. Din martie 2020, toți pantofii sunt fabricați manual într-o fabrică proprie din Portugalia.

În fiecare sezon se lansează o noua colecție de înaltă calitate, exportată în intreaga lume și pentru magazinele cele mai reputabile. Aici, clientul care conștientizează calitatea se poate aventura în lumea pantofilor ANGULUS, care nu doar arată bine ci oferă și un comfort incomparabil.

Au trecut peste 115 ani de la fondarea firmei, iar astăzi ANGULUS este în continuare o firmă de familie, transmisă din generație în generație. Tatăl si fiul, Christian si Sebastian Dawe, lucrează cot la cot în dezvoltarea continuă a mărcii ANGULUS.

Moștenire daneză

O afacere de familie, transmisă din generație în generație, care datează de peste 115 ani.