NatrubaPeste 30 produse

Natruba este o afacere daneză de familie, localizată pe mica insulă Bornholm, condusă de Kasper și Line, soț și soție.

„În anul 2016 viața noastră s-a schimbat. S-a întâmplat un lucru care îți schimbă viața și modul de a vedea viața pentru totdeauna. Am avut primul nostru copil, Alberte. A apărut din senin o iubire necunoscută și dorința de a proteja. Suntem siguri că știi despre ce este vorba. Nu-i așa?

Ca și cei mai mulți, pentru prima oară părinți, ne îngrijoram. Ne făceam griji pentru orice! Dar în mod special atunci când a apărut nevoia ei naturală de a duce la gură tot ce putea. Îngrijorați, am căutat jucării sigure, fără substanțe chimice, dar am descoperit că jucăriile sigure nu erau doar mici ci și total neinspirate și plictisitoare.

Copleșiți de inspirație și dorința de a crea și produce cele mai bune și sigure jucării pentru ea, dintr-un material prietenos cu mediul, am căutat materialul perfect...

De ce cauciuc natural?

Nu eram încântați de materialele plastice și ce conțin ele, lemnul era prea tare, iar siliconul, un material sintetic, nu era la fel de atrăgător pentru noi ca și un produs din material natural.

Cauciucul natural, pe de altă parte, este un material fantastic, natural, non-toxic și sigur, prietenos cu mediul și sustenabil, iar în același timp, extrem de igienic și biodegradabil, fiind perfect pentru a calma gingiile dureroase.

Astfel, nu am avut niciun dubiu. Cauciucul natural ne permite să facem jucării distractive, sănătoase, fără plastic și chimicale, ce nu vor lăsa deșeuri dăunătoare generațiilor viitoare.

Provocăm încontinuu limitele formelor, texturilor și funcționalității, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța și utilizarea. Iubim să inovăm și să vedem cum dragostea noastră de a crea jucării diferite, dar elegante și distractive pentru cei mici este apreciată și de clienții noștri.”

„Nu vrem să avem grijă doar de Natura de acum ci și de Natura din viitor”

Line Lilholm