Adinish si byEda sustin pasiunea pentru sport si moda

Dragi prieteni,

suntem deosebit de entuziasmati sa va anuntam cea mai noua colaborare a noastra!

Incepand de astazi, gasiti produsele marcilor daneze PURE LIME si THE NEW PURE, pe care noi le reprezentam exclusiv in Romania, si pe site-ul prietenilor nostri byEDA https://byeda.ro/

Ne identificam cu viziunea magazinului online byEDA in ceea ce priveste preferinta pentru piesele vestimentare originale, de inalta calitate si care au un design deosebit, acesta comercializand o selectie de haine unice, la fel ca tine.

Pentru ca Adelina Pestritu ne inspira mereu si ne arata cum aspectul practic si pasiunea pentru moda pot face casa buna, am decis, impreuna cu ea si cu echipa byEDA, sa iti propunem o colectie de produse sport pentru femei si fete, cu un look in tendinte, care inspira incredere in sine, un stil de viata sanatos si activ.

Produsele marcilor PURE LIME si THE NEW PURE (bustiere, colanti, jachete, tricouri) sunt rezultatul unei combinatii perfecte intre dragostea pentru moda si sport, pe de-o parte, si performanta si functionalitatea celor mai noi si mai avansate din punct de vedere tehnologic materiale, pe de alta parte.

In plus, tinutele de tipul “mini-me” ale marcii THE NEW PURE le incurajeaza pe fetite sa faca miscare alaturi de mamele lor, interactiunea activa cu parintii avand implicatii pozitive atat asupra dezvoltarii fizice, cat si emotionale.

Pentru tine si pentru fata ta, alege sa purtati produsele marcilor PURE LIME si THE NEW PURE, care va vor face sa va simtiti extrem de confortabile cand faceti miscare sau in timpul liber, si sa aveti un look in tendinte, precum cel al Adelinei!