Branduri noi pe www.adinish.com

Noi, cei din echipa Adinish, suntem foarte mandri pentru ca am devenit unici distribuitori pentru doua brand-uri  extraordinare precum Joolz si Swandoo. Iar eu personal, ma simt fix ca un copil intr-un magazin de dulciuri! :)

Cunosc o multime de detalii despre diferite produse din industria puericulturii, dar nimic nu cunosc mai bine decat scaunele auto si carucioarele. Punand bazele si conducand timp de 10 ani unul dintre cele mai mari si mai cunoscute brand-uri din Scandinavia, m-a ajutat sa invat totul despre norme, reguli, teste, calitate, puncte forte si slabiciuni ale tuturor marcilor de pe piata. De fapt, asa am cunoscut-o pe sotia mea, activa in acelasi domeniu, in alte tari. Insa asta este alta poveste! ;)

Ceea ce vreau sa spun este ca atunci cand vine vorba despre carucioare si scaune auto, echipa Adinish stie foarte bine despre ce vorbeste! :)

Atunci cand am luat decizia de a cauta brand-uri de carucioare, am stiut exact ce anume ne dorim:

  1. Design frumos
  2. Produse senzationale
  3. Calitate superioara
  4. Prietenos cu mediul inconjurator
  5. Ceva ce am folosi pentru noi insine

Avand criteriile atat de bine stabilite, evident ca variantele nu erau foarte multe. Asa ca am facut o lista scurta; una chiar foarte scurta. Iar in topul clasamentului s-a plasat Joolz.

Joolz este un brand international fondat in anul 2004 in Amsterdam. Joolz este cunoscut pentru design-ul extrem de frumos, calitatea superioara si mai ales pentru faptul ca nu doar vorbesc despre a fi prietenos cu mediul inconjurator, ei CHIAR SUNT prietenosi cu mediul inconjurator! Printre altele, planteaza cate un copac in Columbia pentru fiecare carucior vandut, realizeaza unele culori din plastic reciclat, iar sediul lor este localizat intr-o fabrica din Amsterdam, reamenajata cu sere si multe alte surse de energie naturale. Definitia lor este “Design-ul pozitiv”! Este mai mult decat un slogan sau un motto; este exact ceea ce ei incearca sa transmita prin produsele lor! Si nu in ultimul rand, sunt renumiti ca fiind foarte selectivi in privinta partenerilor de afaceri, asa ca atunci cand am pornit spre Amsterdam nu stiam la ce anume sa ne asteptam.

Din fericire pentru noi, cei de la Joolz cunosteau deja reusitele noastre cu Adinish, stiau cine suntem si ce am realizat in aceasta industrie inainte, asa ca am avut parte de o conexiune imediata si de succes. Suntem foarte mandri si incantati sa reprezentam brand-ul Joolz si produsele lor extraordinare, pe care acum vi le oferim si voua. Suntem convinsi ca odata ce ajungeti sa ii cunoasteti veti iubi si aprecia design-ul si calitatea la fel de mult pe cat o facem noi.

Dupa cum am mentionat in introducere, Joolz nu este singurul nou brand din “familia” noastra. Am semnat colaborarea si cu brand-ul Swandoo.

Asa cum va spuneam, inainte de Adinish, scaunele auto au ocupat un loc foarte important in vietile noastre, “painea si untul” pentru noi, daca putem spune asa. Dupa ce am decis ca vrem sa le oferim clientilor nostri si solutii pentru scaunele auto, am fost nevoiti sa facem din nou liste cu prioritati si criterii si cu marcile ce indeplineau cerintele noastre. Inainte de a continua, trebuie sa va spun ca sunt multe brand-uri mari ce ofera siguranta, confort si calitate, nu trebuie sa aveti niciun dubiu in aceasta privinta!

Cel mai important pentru noi a fost sa gasim un brand focusat strict pe scaune auto, care sa imbine siguranta cu design-ul si atentia la micile detalii.

Swandoo ca brand este un business in plina expansiune in aceasta industrie a puericulturii, dar este o filiala a unei mari companii internationale fondata in anul 1995, ce ofera servicii de inginerie si fabricatie pentru nume precum Audi, Pegatron, Volkswagen si multe alte mari companii din lume. Asta inseamna ca toate produsele marca Swandoo sunt concepute, fabricate si asamblate “in casa”, de unde rezulta ca Swandoo detine controlul absolut in tot procesul de realizare. Ceea ce este grozav, mai ales atunci cand vine la pachet cu siguranta calitatii.

Ce ne-a atras atentia la acest brand este faptul ca desi sunt pe piata de doar cativa ani, au deja castigate doua dintre cele mai cunoscute teste de siguranta de pe piata si au fost premiati cu premiile RedDot Design si German Design Award in 2019. Un pas foarte mare si important pentru o companie atat de tanara!

Dupa o discutie cu ei, si o vizita la sediu unde am descoperit produsele pregatite pentru viitor, nu incape niciun dubiu ca Swandoo este alegerea perfecta pentru noi si de asemenea suntem nerabdatori sa vi le prezentam si voua.

Piata scaunelor auto in general, poate fi cumva o jungla cu diferente enorme de preturi si este aproape imposibil pentru un client de rand sa inteleaga aceste diferente fara sa aiba o imagine de ansamblu asupra legilor si reglementarilor din domeniu. Ce este I-Size? Dupa ce teste trebuie sa ne ghidam? Cum se masoara siguranta? etc. etc.

Pentru a ma asigura ca toti urmaritorii Adinish cunosc aceste detalii, in urmatoarele cateva luni, vom posta o serie de bloguri cu explicatii despre tot ceea ce tine de scaunele auto dar si raspunsuri la intrebarile voastre.

Ca intotdeauna, va multumesc pentru toate comentariile, cuvintele frumoase si sugestiile grozave pentru noi bloguri. Suntem entuziasmati sa le impartasim cu voi si cu cat veti contribui mai mult, cu atat mai interesante vor deveni!

Pe data viitoare! 

Ture