Detaliile care fac diferenta in alegerea caruciorului potrivit

In industria sistemelor de transport pentru copii, testele la care sunt supuse carucioarele dau datele concrete cu privire la alegerea modelului care iti ofera combinatia perfecta intre siguranta, ergonomie si design.  

Stiftung Warentest – organizatia germana pentru protectia consumatorului a testat o serie de carucioare pliabile, precum cele din categoria caruciorului Joolz Aer – de tip buggy si au constatat urmatoarele:

  • Caruciorul Joolz Aer este catalogat ca fiind un produs in care un copil de 3-4 ani poate sta foarte confortabil
  • Functia de pliere & deschidere, CU DOAR O SINGURA MANA, intr-o singura secunda este foarte importanta
     

 

Din motivele prezentate mai sus, dar si alte aspecte, aceeasi organizatie afirma ca produsele similare pot fi folosite doar pana la varsta de 9-12 luni!

Este extrem de dificil sa oferi atat dimensiunile unui bagaj de mana, cat si posibilitatea de a folosi produsul o perioada lunga de timp. Insa si de aceasta data, inginerii Joolz au conceput un mecanism de pliere inovativ, functie care nu se regaseste la un alt model fiind o inventie brevetata marca Joolz. 

Astfel scaunul sport al caruciorului Joolz Aer se pliaza in 3 puncte, forma spatarului ramanand ergonomica si confortabila, dimensiunile produsului sunt cele ale unui bagaj de mana, iar copilul mai mare ca varsta sau mai inalt poate fi transportat pana la cel putin 4 ani.

Cu o ventilatie buna si spatiu de depozitare atat pentru jucarii, cat si pentru bagajele mamei, Joolz Aer este mai mult decat un buggy. Cu un design compact, usor pliabil si atragator, Aer se integreaza cu usurinta in cadrul oricarei familii.

 

Felicitari inginerilor Joolz pentru aceasta inovatie!