Ela Craciun te invita la lansarea unei noi carti si la o mega petrecere pentru bebelusi -9 noiembrie, ora 16:00, Promenada Mall

Ela Craciun lanseaza o noua carte, "12 luni fara griji – 101 intrebari despre primul an de viata al bebelusului, cu raspunsuri de la specialisti".

Cu aceasta ocazie, va serba si primul an de viata al lui Nicholas, organizand o mega petrecere pentru bebelusi.

Evenimentul va avea loc pe 9 noiembrie, la ora 16:00, in Promenada Mall.

Ela Craciun este jurnalist si mama a 3 copii. Dupa succesul cartii "9 luni fara griji" si, inspirata fiind de numeroasele intrebari primite de la mamici in legatura cu modul in care este mai bine sa actioneze in anumite situatii cu bebelusii lor, Ela s-a decis sa povesteasca intr-o carte experienta ei de mamica a 3 copii si felul in care a ales ea sa ii creasca.

Raspunsurile la cele 101 de intrebari despre primul an de viata al bebelusului sunt oferite de medici specialisti (pediatrii, psihologi si nutritionisti), astfel incat acestea sa constituie o baza de cunostinte minime pentru actualii si viitorii parinti.

Lansarea cartii va fi urmata de o petrecere pentru bebelusi, unde te asteapta o tombola cu premii si o multime de surprize.

In cadrul evenimentului, va putea fi achizitionata si prima carte a Elei, "9 luni fara griji – 101 intrebari despre sarcina, cu raspunsuri de la specialisti", care contine informatii documentate de medici despre perioada maternitatii.

Adinish, sustine evenimentul Elei, oferind in cadrul tombolei un premiu in valoare de 2000 lei ce consta intr-un pachet cu produse esentiale pentru bebelus.

Daca esti insarcinata sau proaspata mamica si vrei sa o cunosti personal pe Ela Craciun, sa te distrezi la cea mai mare petrecere pentru bebelusi si sa te bucuri de cadourile oferite la tombola de partenerii evenimentului si de surprizele din cadrul petrecerii, inscrie-te rapid pe https://shop.elacraciun.ro/si participa la evenimentul din 9 noiembrie.

Locurile sunt limitate!