Joolz Aer de la nastere - inovatia anului!

Joolz lanseaza inovatia!

Caruciorul de tip buggy, Joolz Aer – acum de la nastere

De cand este un carucior mai mult decat un carucior? Din momentul in care vine la pachet cu un landou inovator! De acum caruciorul Aer poate fi folosit inca de la nastere, datorita landoului. Mai mult decat atat, nu este nevoie ca atunci cand vrei sa pliezi caruciorul sa dai landoul la o parte, deoarece el se pliaza in acelasi mod, chiar si cand acesta este atasat, o functionalitate brevatata marca Joolz.

Cu atentie sporita pe fiecare detaliu, toate carucioarele sunt create sa iti ofere increderea ca cel mic este in siguranta si se bucura si de confort, in acelasi timp, iar cand vine vorba de parinti, un carucior trebuie sa fie usor de pliat si manevrat. 

Pregateste-te pentru ceva cu totul nou

Joolz Aer a reprezentat intotdeauna un design ergonomic, extrem de compact si, in acelasi timp, confortabil, insa nu de la nastere, pana acum. Landoul pentru caruciorul Joolz Aer schimba orice perspectiva, pastrandu-si astfel ideea de a se plia cu o singura mana intr-o singura secunda, fara sa fii nevoit sa il scoti inainte. Atunci cand este pliat, dimensiunea mica si greutatea de doar 8 kg iti ofera nenumarate optiuni: il poti depozita chiar si intr-un apartament micut sau sa il iei cu tine oriunde mergi. Sistemul de pliere este inteligent, extrem de rapid si reprezinta o functionalitate ingenioasa, brevetata marca Joolz.

Landoul caruciorului Aer este extrem de odihnitor, datorita saltelei confortabile, realizata din materiale care permit corpului sa respire. Un alt detaliu important in alegerea caruciorului pentru cel mic il reprezinta capotina acestui carucior, care se regleaza si care este prevazuta cu o parte de material transparent, potrivita pentru momentele in care vrei sa verifici ce face cel mic. 

Aspect complet nou

Odata cu lansarea landoului pentru carucioarele Aer, Joolz prezinta si trei noi culori, atragatoare nuante ale momentului, respectiv crem, albastru si roz. Cei de la Joolz pun mare accent pe detalii, astfel ca de la manerele din piele ecologica si pana la logo-ul metalic, aceste carucioare sunt create pentru a oferi un aspect elegant, in curand in mai multe nuante!

Data lansarii 

Inovatia celor de la Joolz, landoul pentru nou-nascuti al caruciorului Aer va fi disponibil in Romania in exclusivitate prin Adinish si partenerii nostri locali autorizati, incepand cu 1 martie 2021, in cele patru variante deja cunoscute ale caruciorului: Delightful grey, Refined Black, Mighty green si Elegant blue. 

De la 1 aprilie, atat caruciorul, cat si landoul pentru Joolz Aer vor fi disponibile si in celelalte trei culori: Absolute pink, Lovely taupe si Splendid blue. Daca vrei sa fii printre primii care se bucura de o plimbare in oras cu cel mic alaturi de noua varianta a caruciorului Aer, poti lansa o precomanda incepand cu 15 februarie, pe site-ul www.adinish.com, unde vei putea beneficia de o reducere suplimentara la pachetul promotional. 

Echipa Joolz este o echipa formata din oameni cu un obiectiv comun, la fel ca al nostru, anume de a oferi noii generatii de parinti increderea si instrumentele de care au nevoie pentru a putea creste copiii exact asa cum isi doresc. Cu totii ne dorim ca lucrurile pe care vi le oferim sa fie utile si sa faca viata parintilor mai usoara. 

Joolz se implica in multiple initiative pentru a construi un viitor mai bun si sigur pentru urmatoarele generatii: de la materiale realizate din plastic reciclat si pana la sediul lor din Amsterdam, care se afla intr-o fabrica reamenajata cu sere si multe alte surse de energie naturala. Pentru fiecare carucior vandut, Joolz planteaza cate un copac in padurea Nasterii din Columbia. 

Fondat in 2007, Joolz se regaseste in peste 30 de tari din Europa, Asia, Australia si SUA.

Compact si usor de pliat, toate intr-un singur produs - Joolz Aer!