Joolz - Materiale sustenabile

Marca Joolz si-a creat un scop din a pune pe primul plan bunastarea planetei noastre si a vietii pe care ea o gazduieste. Prin micile actiuni intreprinse consideram ca putem avea un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Din acest motiv au introdus in gama de materiale sustenabile, noul look Classic blue; acesta este disponibil pentru modelele Joolz Day³, Joolz Geo² si Joolz Hub. Materialul Classic blue este obtinut din reciclarea recipientelor din plastic.

Pentru a realiza acest lucru, Joolz a facut echipa cu Waste2wear. Waste2wear realizeaza textile inovative din plastic reciclat. Prin proiectul Waste2wear Ocean Plastic, plasticul folosit este recuperat din zonele de coasta, inainte de a ajunge si a disparea in adancul oceanelor. Apoi, printr-un proces de sortare prietenos cu mediul inconjurator, curatare si tesut sunt obtinute noi materiale rezistente pentru carucioarele noastre Joolz.

 

“In fiecare an se produc in jur de 350 milioate de tone de plastic in intreaga lumea.” 

Carucioarele Joolz au reprezentat intotdeauna design pentru generatiile urmatoare. Utilizand aceste materiale sustenabile, cu siguranta vom avea un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Cu pasi marunti, pasim cu incredere catre un viitor cu mult mai luminos!