La multi ani, Adinish!

‘Bebelusul’ nostru azi implineste 2 ani si suntem foarte fericiti si mandri – Oh si ce calatorie a mai fost! :)

Acum 2 ani jumatate cand incepeam pregatirile pentru acest proiect nici nu ne imaginam ca se va transforma in ceea ce a devenit astazi.

Totul a inceput cand am observat ca pe piata romaneasca exista o lipsa a produselor inspirate din design-ul scandinav, concepute cu atentie, prietenoase cu mediul, ecologice si functionale. Ne-am dorit sa aducem in Romania nu doar produsele pe care noi le stim din Scandinavia, ci si modul scandinav de a face afaceri si nivelul inalt de servicii pentru client, precum si stilul de viata ‘Hygge’.

Ne-am dorit sa fim originali intr-o piata conventionala axata pe pret si pe cifre de afaceri inalte, obtinute rapid.

Originalitatea este una din mantrele noastre. Incercam sa fim cat mai creativi in campaniile noastre de marketing, in colaborari, prin modul in care abordam clientii si cum ne alegem brandurile. Cand decidem sa reprezentam in exclusivitate o marca, ne folosim de experienta noastra combinata de 30 de ani in industria de puericultura. Alegem branduri cu adevarat originale care dau valoare chiar si unor produse conventionale. Pentru ca asa ne place noua si nu vom prezenta niciodata produse pe care noi insine nu le-am folosi. Aceasta este controlul calitatii pe care il putem oferi.

A fi cat mai autentic nu este intodeauna usor. Am sesizat in ultimii doi ani o multime de incercari de a copia conceptul Adinish, sau chiar nenumarate incercari de a ne prelua marcile, adoptarea unor strategii de marketing neloiale folosind numele Adinish si multe alte moduri in care se incearca a beneficia de munca grea si pasiunea depusa de noi. Desigur ca suntem constienti ca este mult mai usor sa copiezi o idee buna decat sa depui straduinta de a crea ceva inedit – dar stim ca oamenii pot face diferenta. Deoarece, de cele mai multe ori, cea mai mare diferenta intre original si copie este pasiunea, gandurile si toate eforturile depuse in crearea unui proiect cat mai original.

Cand ne uitam in urma acestor doi ani si reflectam la cata dragoste, cuvinte frumoase, sustinere, binevointa si pozitivism am primit, aproape ca uitam cat de multa munca, timp si cat efort investim ca Adinish sa fie ceea ce este astazi. Fie ca am fost apreciati si sustinuti de clientii, furnizorii sau de prietenii nostri, suntem de fiecare data coplesiti de cuvintele frumoase pe care le primim prin intermediul mesajelor, canalelor de socializare, emailurilor, telefoanelor sau de fiecare data cand ne vedem in cadrul expozitiillor si evenimentelor. Nu aveti idee cat de mult inseamna aceste lucruri pentru noi! :) 

De asemenea, datoram foarte multa recunostinta prietenilor nostri, vechi si noi, si familiilor noastre care ne-au ajutat si sustinut in toata aceasta perioada – ajutorul si sprijinul lor au fost de nepretuit.

Implinirea celor doi ani reprezinta un obiectiv atins, dar planuim cat mai multe aniversari si cat mai mai multe reusite pentru ca avem o multime de idei noi si planuri de viitor. Nu numai ca dorim sa va aducem marci si produse noi si cool, dar ne dorim sa ramanem cat mai inovativi si originali in tot ceea ce facem.

Pentru a celebra aniversarea noastra am planuit oferte speciale si Giveaway-uri minunate pentru voi si speram ca in cateva luni, cand vom reusi sa depasim impreuna situatia actuala globala, sa organizam o petrecere aniversara – asa ca ramaneti aproape!

Va multumim ca ne sustineti si ne urmariti pe Adinish.com. Continuati sa ne trimiteti comentariile, intrebarile si sugestiile voastre, pentru ca le apreciem pe fiecare in parte :)

Va imbratisam,

Adina & Ture