Le Petit Parisien (Micul parizian)

Colectia de toamna de la Elodie Details', "Le Petit Parisien", are ca tema look-ul distinctiv, dar totusi relaxat, cunoscut drept "stilul parizian".
Elemente elegante si casual sunt asociate pentru a crea combinatii care sunt expresive si discrete, in acelasi timp.
Ceea ce este irezistibil pe strazile Parisului este tocmai contrastul dintre romantic si impunator, constiincios si aparent nonsalant.

Motivele inspirate din Art Nouveau, bonete si berete tricotate, detalii din piele neagra si blanita, te transporta intr-un trecut, nu prea indepartat, cand Parisul era locul in care rebelii se intalneau cu burghezii.
Tonurile "Faded Rose" si "Rebel Green" se intrepatrund cu placutele nuante "Moonshell" si "Lily White", scoase in evidenta de accentele aurii si "Juniper Blue". 
Imprimeurile jucause, carourile de tipul "Glen Check" si florile vintage te ajuta sa iti creezi propriul stil parizian - Pas de problème!


Asa cum spunea mereu Audrey Hepburn: "Parisul este mereu o idee buna!".


LANSAREA NOULUI LOGO

Logo-ul Elodie Details' a fost acelasi inca din anul 2005 si a devenit un simbol binecunoscut al unui brand, in continua crestere, care intra in casele familiilor din intreaga lume. De atunci, Elodie Details' s-a dezvoltat, motiv pentru care este necesar ca identitatea vizuala a brand-ului sa reflecte acest lucru.


Calatoria vizuala prin care logo-ul cu coroana este inlocuit cu noua identitate, va face ca aspectul marcii sa evolueze de la un look traditional si expresiv la unul mai modern si mai cuprinzator.

Cu toate acestea, fondatoarea Linda Sätterström a dat asigurari ca politica companiei, aceea de a face viata cu copii si mai frumoasa, nu se schimba. Ea adauga:

"Logo-ul este inspirat din primul produs Elodie Detalis' conceput in 2005: lantul pentru suzete. Forma rotunda a capatului de care se prinde suzeta a fost cea care a dat litera "o" din Elodie. Acest detaliu este important pentru noi avand in vedere ca semnifica faptul ca ducem mai departe traditia noastra in aceasta noua etapa."
Linda Sätterström
Fondatoare si Director de creatie