My Bag’s – despre noua colectie din materiale ecologice si reciclate

Cum este fabricat materialul reciclat din sticle din plastic?

  1. Materialul negru, din care sunt confectionate gentile de la My Bag’s, este fabricat din sticle din plastic reciclate si este cunoscut sub denumirea “Rpet” (poliester reciclat).

Inainte de a fi transformate in fibre, sticlele din plastic sunt maruntite si tratate chimic pentru a fi readuse la stadiul lor initial de polimeri.

  1. Furnizorul cu care lucreaza My Bag’s este certificat cu doua dintre cele mai importante acreditari din domeniul reciclarii din lume: “Global Recycled Standard (GRS)” si “Recycled Post-Consumer stamp”, ceea ce atesta ca sticlele au fost in prealabil folosite.
  1. Acest material este foarte usor, ceea ce face ca ghiozdanul master de la My Bag’s sa cantareasca doar 500 gr.

Materialul este impermeabil si usor de intretinut, nefiind necesare spalari dese. Acest lucru permite economisirea apei si a produselor de curatenie, contribuind astfel la protejarea planetei.

Despre produsele My Bag’s

  1. Toate gentile si ghiozdanele de la My Bag’s sunt concepute sa acopere toate nevoile tale, fiind prevazute cu buzunare si compartimente cu multiple intrebuintari.

Unele dintre genti sunt prevazute cu o salteluta pentru schimbat, fabricata din acleasi material Rpet.

Ghiozdanele de la My Bag’s sunt foarte usoare si sunt prevazute cu bretele ergonomice, ceea ce le face deosebit de confortabile si datorita carora spatele este protejat.

Toate gentile si ghiozdanele de la My Bag’s sunt prevazute cu curele cu ajutorul carora pot fi prinse de orice tip de carucior.

  1. Un alt aspect inedit al acestei colectii este faptul ca pentru organizatoare si ghiozdane exista posibilitatea de a schimba clapeta cu una de alta culoare, dintre cele 6 culori disponibile: gri, rosu, galben, roz, bleu si crem. Daca alegi una dintre aceste culori, vei primi clapeta neagra drept cadou de la My Bag’s. Clapeta poate fi schimbata foarte usor, prin deschiderea fermoarului.

Practica si atractiva, aceasta optiune iti confera doua look-uri la pretul unuia singur.

  1. Colectia include si un clutch pentru momentele in care nu vrei sa te incarci inutil si vrei sa iei cu tine doar strictul necesar. Cu detalii aurii, geanta poate fi agatata de carucior sau purtata pe umar.

Aceasta geanta de la My Bag’s are cel mai chic si casual design, ceea ce iti permite sa iti pastrezi stilul, chiar daca ai devenit mama.

  1. Cu exceptia gentii port documente si a clutch-ului, care au o captuseala din nailon de culoare gri, majoritatea produselor My Bag’s sunt prevazute cu o captuseala din nailon de culoare verde, astfel incat de fiecare data cand deschizi geanta sa iti amintesti de copaci, de natura si de importanta pe care trebuie sa o acordam mediului inconjurator.

Cu aceasta colectie, My Bag’s isi face datoria de a sensibiliza oamenii cu privire la protectia mediului. 

De ce o astfel de colectie?

Asa cum spun cei de la My Bag’s, ei actioneaza in "green mode". Pentru acest brand, protejarea mediului inconjurator nu este doar o chestiune de trend, considerand ca a venit timpul sa acceptam faptul ca reciclarea trebuie sa faca parte din vietile noastre.

My Bag’s doreste sa devina un brand de referinta in materie de reciclare si sa stabileasca standardele in acest domeniu.