Vesela din TRITAN pentru copii de la DESIGN LETTERS – una din cele mai bune alegeri

DESIGN LETTERS a fost primul brand care a introdus pe piata vesela din TRITAN pentru copii – unul din cele mai sigure si practice materiale disponibil in prezent.

TRITANUL este un produs de succes, fiind cel mai nou si inovativ plastic, special creat pentru industria de puericultura. 

Urmare a numeroaselor cercetari aprofundate, a fost produs acest material unic care este superior din punct de vedere calitativ celorlate tipuri de plastic datorita caracterisiticilor sale, precum durabilitatea, aspectul estetic si, cea mai importanta, siguranta. Materia prima a fost transformata in produse rezistente, capabile sa fie supuse oricaror factori exteriori, precm cei proveniti de la copii, sa nu se sparga si sa aiba transparenta si aspectul sticlei.

Mai mult decat atat, TRITANUL este un plastic folosit inclusiv in industria medicala datorita combinatiei de proprietati care ii permite sa indeplineasca unele dintre nevoile consumatorilor, nesatisfacute de niciun alt polimer.

DE CE TRITAN?

  • NU CONTINE BPA, BPS
  • NU GENEREAZA EA (estrogenic activity – activitate estrogenica): laboratoare stiintifice independente au folosit metode renumite pentru a demonstra ca TRITANUL este un plastic care nu influenteaza activitatea hormonala (nu contine perturbatori endocrinieni, ceea ce inseamna ca nu este de natura sa interfereze cu sistemul endocrinian uman si, prin urmare, nu are efecte negative asupra sanatatii).
  • NU SE SPARGE: este rezistent la orice tip de impact.
  • CEA MAI INALTA DURABILITATE SI REZISTENTA – TRITANUL este un plastic cu o rezistenta la spargere mult mai ridicata decat orice alt plastic, decat sticla sau bambusul, ceea ce permite prelungirea duratei de viata a recipientelor pentru baut, a veselei sau a cutiilor alimentare si astfel, reducerea deseurilor.
  • COMPATIBIL CU MASINA DE SPALAT VASE: este permisa igienizarea corespunzatoare a recipientelor din plastic pentru o siguranta crescuta, fara grija ca materialul se topeste, se sparge sau ca acesta emana chimicale; in timp ce alte produse din plastic sau din materiale rezistente la pete isi pierd luciul dupa numeroase spalari in masina de spalat vase, produsele fabricate din TRITAN isi pastreaza aspectul; stralucirea culorilor produselor fabricate din TRITAN ramane aceeasi chiar si dupa sute de spalari.
  • Rezistenta ridicata la orice temperatura: produsele din TRITAN pot fi puse in cuptorul cu microunde, putand contine lichide fierbinti, pana la punctul de fierbere, sau pot fi introduse in congelator.
  • TRITANUL este un material mult mai usor decat sticla, ceea ce permite manipularea acestor produsele, fara grija ca ele se pot sparge.
  • Produsele din TRITAN pot fi depozitate in mod igienic, pe o durata mai lunga decat alte obiecte, fabricate din alte materiale.
  • Material reciclabil, refolosibil.
  • Design : produsele fabricate din TRITAN au un aspect lucios, care le face sa arate in tendinte; TRITANUL fascineaza prin similaritatea aparentei si texturii lui cu sticla, putand imbraca aproape orice forma si culoare, abordand astfel un look modern sau un design atemporal.

CAUTA SIMBOLUL INIMII VERZI!

INIMA VERDE = vesela din TRITAN pentru copii de la DESIGN LETTERS. Produsele marcate cu simbolul inimii verzi sunt 100% sigure pentru a intra in contact cu alimentele si bauturile si pot fi folosite de intreaga familie.