Born CopenhagenPeste 50 de produse

Din dragoste pentru copii și din dorința de a face diferența

Born Copenhagen este un brand danez, stabilit în Copenhaga. Misiunea celor de la Born Copenhagen este de a crea produse frumoase pentru părinți, fabricate din cele mai bune materiale, astfel încât să fie rezistente în timp și să poată fi transmise din generație în generație.

Toate produsele mărcii sunt concepute având la bază experiența ca părinte a celor două partenere din companie. De aceea, produsele răspund celor mai înalte așteptări ale părinților. Brandul este conștient că micile detalii fac diferența. Așadar, când vei vedea produsele, vei înțelege la ce se referă!

Mărcii Born Copenhagen îi pasă! Această companie se preocupă de confortul copiilor și de îngrijirea mediului înconjurător.

Copiii ar trebui să crească într-o lume sigură și frumoasă, motiv pentru care marca folosește pentru produsele sale bumbac organic, certificat GOTS. Furnizorii săi au certificare GOTS, ceea ce înseamnă că trebuie să satisfacă cele mai înalte cerințe pe parcursul întregului lanț de aprovizionare, de la momentul în care bumbacul este cultivat și până când produsele sunt create de artizani foarte talentați.

Este importantă susținerea condițiilor echitabile de lucru și cunoasterea faptului că designul produselor a fost creat de oameni cărora, la rândul lor, le pasă și se mândresc cu măiestria lor.

Born Copenhagen a fost înființată în vara anului 2016.

Brandul își dorește ce este mai bun pentru copii și te asigură că le vei adora produsele. La atingerea acestora, vei fi imediat inspirat să creezi un univers de vis, confortabil, pentru tine și pentru copilul tău.

Micile detalii fac diferența

când vei vedea produsele, vei ințelege