Buubla5 produse

Olița pliabilă pentru acasă și călătorii

Povestea Buubla a început când fondatorii mărcii călătoreau cu avionul, împreună cu fiul lor. Acesta era obișnuit să folosească olița și neavând-o în avion, cel mic a plâns și a refuzat să folosească toaleta.

Odată întorși din călătoria lor, fondatorii au vrut să cumpere o olița portabilă pentru că plecau adesea în călătorii și pentru că nu doreau să ducă cu ei olița obisnuită din cauza dimensiunilor sale prea mari.

Rezultatele căutarilor lor au fost surprinzătoare. De fapt, nu au găsit pe piața olițe pentru voiaj, iar cele pe care le-au descoperit nu îndeplineau criteriile lor pentru a fi luate in călătorii.

Nu voiau doar o oliță pentru voiaj, ci una pe care să o poată folosi și în viața de zi cu zi. O oliță care să arate și să se simtă ca o oliță obișnuită și să poată fi folosită oricând, fabricată dintr-un minim de material. Astfel, două luni mai târziu, au inventat olița Buubla.

Numele Buubla vine de la fiului lor. Când fondatorii mărcii se aflau în bucătărie și căutau un nume pentru produsul lor, fiul lor de 2 ani și jumătate le-a întrerupt conversația, spunând "Buubla". Si asta a fost! Un nume usor de reținut și, de asemenea, ușor de pronunțat de copii.

Buubla este marcă înregistrată de Buubla Oy, iar olița Buubla este un produs brevetat in US și Europa.

„O oliță funcțională cu un design deosebit”

se pliază ușor și se depozitează în geanta special creată pentru ea