SwandooPeste 15 produse

Swandoo este un brand global inovativ dedicat siguranței copiilor și alegerilor lifestyle ale familiilor.

Swandoo a pornit la drum cu gândul de a deveni un prieten de încredere și plin de grijă pentru familiile moderne, contribuind la bunăstarea părinților și a copiilor.

Toate produsele Swandoo sunt fabricate, proiectate și asamblate în propria fabrică, combinând design internațional de top și 40 de ani de experiență în fabricare. Este setup-ul perfect pentru crearea unor produse remarcabile. Echipele internaționale de design și marketing au sediul în Viena și München, iar fabricarea produselor se face în Suzhou, China: un setup cu adevărat global.

Primul produs al brandului Swandoo este scaunul auto premium numit Albert. Numit după Albert Einstein, scaunul combină designul premiat cu specificații inovative pentru a face viața familiilor mai ușoară: o pernuță specială pentru nou-născut pentru a permite o poziție adecvată, capotină integrată ce are o protecție UV înaltă, ghidaje pentru centuri fosforescente, la acestea adăugându-se un design extraordinar ce îndeplinește cerințele familiilor moderne.

Pe viitor, Swandoo va lansa o gamă de produse premium și servicii ce vor îmbunătăți viața familiilor moderne. Această ambiție se regăsește în logo-ul lor: lebăda. Lebada reprezintă ceea ce este important, acestea fiind cunoscute pentru devotamentul lor îndelungat și grija pe care o au pentru familie.

"Swandoo. Întotdeauna cu tine"

Motto-ul firmei