SwandooPeste 15 produse

Swandoo este un brand global inovativ, dedicat siguranței copiilor și alegerilor lifestyle ale familiilor.

Swandoo a pornit la drum cu gândul de a deveni un prieten de încredere și plin de grijă pentru familiile moderne, contribuind la bunăstarea părinților și a copiilor.

Toate produsele Swandoo sunt fabricate, proiectate și asamblate în propria fabrică, combinând un design internațional de top și 40 de ani de experiență în fabricare. Este cadrul perfect pentru crearea unor produse remarcabile. Echipele internaționale de design și marketing au sediul în Viena și München, iar fabricarea produselor se face în Suzhou, China: un setup cu adevărat global.

Primul produs al brandului Swandoo este scaunul auto premium Albert. Numit după Albert Einstein, scaunul combină designul premiat cu specificații inovative, pentru a face viața familiilor mai ușoară: o pernuță specială pentru nou-născut pentru a permite o poziție adecvată, capotină integrată ce are o protecție UV înaltă, ghidaje pentru centuri fosforescente, la acestea adăugându-se un design extraordinar ce îndeplinește cerințele familiilor moderne.

Pe viitor, Swandoo va lansa o gamă de produse premium și servicii ce vor îmbunătăți viața familiilor moderne. Această ambiție se regăsește în logo-ul lor: lebăda. Lebada reprezintă ceea ce este important, acestea fiind cunoscute pentru devotamentul lor îndelungat și grija pe care o au pentru familie.

"Swandoo. Întotdeauna cu tine"

Motto-ul firmei