We Might Be TinyPeste 50 de produse

Călătoria We Might Be Tiny a început în 2015.

'Tocmai pusesem pauză carierei în corporație pentru a dedica timp primului copil.

După ce bula nou-născutului s-a spart, atenția mea s-a îndreptat spre produsele destinate copiilor. Misiunea mea a fost de a umple casa cu produse de înaltă calitate care să se potrivească stilului nostru modern, în timp ce țin cont într-o mică măsură și de planetă. Ah, și trebuiau, desigur, să îmi facă viața de proaspătă mămică mai ușoară. Nu ceream prea mult, nu?

Lupta era reală; pur și simplu nu găseam ceea ce căutam. Am încheiat prin a lua lucrurile în propriile mâini.

Din fericire, multe nopți nedormite mi-au dat ocazia să creez și nu după mult timp primul produs We Might Be Tiny a luat naștere – suportul de masă.

Se pare că am dat peste un câștigător și de aici linia de produse We Might Be Tiny a crescut rapid. Abordarea mea revigorantă a produselor pentru copii satisface nevoia reală pentru produse simple și versatile, care să se potrivească cu designul locuințelor.

În zilele noastre, magia We Might Be Tiny are loc în incredibilele păduri montane din Dandenong Ranges, lângă Melbourne, Victoria. Aici creez și testez fiecare nou produs, alături de soțul meu, iubitor de design și el și cei doi mici omuleți incredibili care îmi stau alături.'

Eleanor

Eleanor Cullen - Fondatoare

'Designul a jucat întotdeauna un rol important în viața mea. A influențat alegerea carierei, a definit stilul meu de viață și îmi aduce bucurie în viața de zi cu zi.'