Elodie Details este o companie de design suedez care creeaza produse functionale si inovatoare pentru copii.
Motto-ul companiei este: „diferente mari pentru oameni mici”.

Compania a fost fondata in Stockholm in anul 2006 de Linda Sätterström, dupa nasterea fiicei sale (Elodie). In acea perioada industria de design pentru haine de bebelusi era in plina expansiune, dar accesoriile si produsele esentiale inca erau conventionale, predominand barcutele si ursuletii.
Inzestrata cu creativitate si talent, Linda a inceput sa realizeze lanturi pentru suzete si sa aprovizioneze magazinele locale cu aceste produse.

Pentru Elodie Details, un lant de suzeta nu este numai o modalitatea de a nu pierde suzeta, ci poate fi un accesoriu, un detaliu de admirat. Aceasta idea a fost foarte bine acceptata mai intai in Scandinavia si apoi in restul Europei.
Din ce in ce mai multe produse au fost adaugate portofoliului marcii, iar in prezent, brandul propune o multitudine de articole pentru copii, de la suzete pana la carucioare.

Parintii din intreaga lume par sa fie de acord cu viziunea marcii, deoarece produsele sunt vandute in peste 35 de tari, pe toate continentele. Acest numar creste de la o zi la alta datorita faptului ca din ce in ce mai multi oameni doresc sa faca din lumea copiilor nostri un loc cat mai frumos.

Marci

98 Produse gasite