Serviciu de gravurăOferă un cadou personalizat

Pentru că știm câtă însemnătate are un cadou personalizat, am lansat serviciul de gravură pentru o selecție de produse din portofoliul nostru:

Jucărie din lemn, Xilofon

Jucărie din lemn, Mașină

Cuburi de construcție din lemn

Termos din oțel inoxidabil, 500 ml

Cană termică, 350 ml

Cum comanzi?

Informează-ne pe email la adresa: info@adinish.com, despre:

·      care este produsul ales

·      detaliile pe care le dorești gravate

·      datele tale de contact: nume, prenume, adresa completă pentru livrare, telefon

Echipa Adinish va procesa comanda ta și îți va trimite link-ul de plată. După procesarea plății, comanda se înregistrează cu succes.

Preț gravură:

  1. Jucării din lemn: 10 lei / piesa gravată, minim 30 lei pe comandă.

Ex: dacă alegi mașinuța Label Label, pe care se poate grava în 1-2 locuri, costul total al serviciului de gravură este de 30 lei.

Ex: dacă alegi cuburile Label Label, pe care se poate grava până la maxim 5 cuburi, costul total al serviciului de gravură este de 50 lei.

  1. Termos: 30 lei

La aceste costuri se adaugă costul produsului afișat pe site.

Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 250 lei, transportul este gratuit. În cazul în care comanda nu depășeste valoarea totala de 250 lei, se aplică costurile de transport, conform politicii de livrare afișate pe site-ul nostru.

Durata:

Durata procedurii de gravură este de 2-3 zile lucrătoare, la care se mai adaugă 2-3 zile pentru expedierea și livrarea comenzii tale.

Atenție: 

Produsele personalizate prin gravură nu se pot returna.

JoolzBritax RömerOliver FurniturebOblesMikk-LineBabiatorsSwandooLiewoodDesign LettersLeanderMininorSebraKid's ConceptElodiebravado! DESIGNS