Filibabba este o marca daneza situata in Aarhus, creatoare de produse de design interior pentru bebelusi si copii. Produsele fabricate sunt de cea mai buna calitate iar designul atemporal se bazeaza pe propriile experiente si sunt inspirate din cotidian, facand astfel parte din momentele tale memorabile din viata de zi cu zi.

Fondatorii Christian Bendtsen si Lasse Rolighed Olesen au lansat prima colectie in anul 2015, fiind astfel prima companie daneza care a propus un BabyNest. Inspirat dintr-o inventie suedeza, Babynest-ul a fost creat pentru a proteja nou-nascutii, oferindu-le o baza cat mai sigura si un “cuib” protector in jurul lor. Din acel moment, Filibabba a reconceput produsul pentru a fi in concordanta cu cerintele de siguranta, calitate, design si functionalitate ale vietii de zi cu zi.

Toate produsele Filibabba sunt create cu mare dragoste si respect pentru natura si pentru persoanele care lucreaza cu aceasta companie. Marca Filibbaba are grija de copiii nostri si de mediul inconjurator, de aceea produce folosind numai bumbac de calitate certificat dupa normele GOTS. Prin certificarea si etichetarea GOTS se confirma utilizarea textilelor organice si se atesta respectarea responsabilitatilor ecologice si sociale pentru intrg lantul de fabricare.

Filosofia marcii Filibbaba consta in a crea un design calm, atemporal si unic, care inspira atat copiii cat si adultii. Marca este foarte onorata sa prezinte si sa sustina expresiile scandinave, designul si culorile reprezentand istoria nordului. Filibabba crede in ceeea ce este mai bun pentru copilul tau si in frumusetea nordului.

Categorii

Marci

59 Produse gasite