Meraki este un univers unic care cuprinde produse de well-being si ingrijire, concepute in Danemarca.
Gama a fost realizata intr-un univers creativ si este inspirata de estetica scandinava si de natura.

Meraki urmareste sa ofere cosmetice pure, fara chimicale, motiv pentru care marca face eforturi pentru a crea produse de ingrijire cu cele mai bune ingrediente din natura. Produsele iti vor rasfata toate simturile si iti vor oferi bunastare corpului si sufletului.

Meraki propune produse blande si nutritive, fabricate cu ingrediente atent selectionate in ceea ce priveste calitatea lor si aromele naturale. Meraki se bazeaza pe principii pure si simple.
Pe scurt, produsele de ingrijire calitative iti vor usura alegerea celor mai potrivite cosmetice pentru tine si pentru cei mici.

Meraki a dezvoltat o serie minunata de ingrijire a pielii pentru copii. Gama de produse Meraki Mini este testata si poate fi folosita inclusiv in caz de astm si alergii, este certificata organic si detine calificarea ”The Nordic Swan Ecolabel”.
Astfel, Meraki Mini este alegerea perfecta pentru pielea delicata si sensibila a copiilor. Creaza un moment confortabil in timpul baii si rasfata pielea copilului cu sapunul de baie, samponul si lotiunea de corp. Incheie ritualul prin infasarea copilului intr-un prosop moale si organic.

Toate produsele Meraki Mini sunt livrate intr-un ambalaj prietenos, cu ilustratii simpatice.

Categorii

Marci

5 Produse gasite