Despre noi

O prietenie veche din copilarie, dragostea pentru propria familie si un context international au dat nastere conceptului adinish.com 

In Concept Store-ul nostru online pentru intreaga familie vei gasi numai produse pe care noi insine le-am alege!

Adinish.com, un Concept Store online de inspiratie scandinava, dedicat intregii familii, te invita sa descoperi cum viata alaturi de copii poate fi usor imbinata cu stilul contemporan, folosind produse cu un design minimalist, monocrom dar multifunctionale.

Noul concept aduce in Romania o colectie de marci din domeniul puericulturii, design-ului interior, al modei si al accesoriilor, adepte ale materialelor organice, formelor si modelelor naturale, care acorda o atentie deosebita productiei prietenoase cu natura si persoanelor care lucreaza pentru acestea.

Adinish.com suntem noi: familiile Foldager, Adina si Ture, si Busila, Andrei si Ioana, impreuna cu copiii nostri, Anabella, Bertil si Anne-Marie, care ne influenteaza si ne inspira in alegerea brandurilor si a produselor pe care le propunem pe site.

Suntem prieteni de foarte multi ani si impartasim aceleasi valori in ceea ce priveste familia, precum dragostea, respectul si empatia. Dintotdeauna am fost pusi in situatia de a calatori mult, fie pentru studii, fie pentru profesie, ceea ce ne-a determinat sa ne construim un stil de viata propriu, usor adaptabil oriunde am fi, in care produsele care ne inconjoara sa fie placute din punct de vedere estetic, dar in acelasi timp functionale.

Adinish.com este o afacere de familie bazata pe diversitatea experientelor noastre profesionale, inclusiv in industria produselor de puericultura, si pe viziunea comuna, legata de un stil de viata echilibrat intre nevoile adultilor si cele ale copiilor.

Adinish.com a pornit de la ideea potrivit careia, multi dintre tinerii parinti din Romania dispun de spatii mici de locuit, adora sa aiba casa decorata intr-un stil contemporan si, mai ales, doresc sa o pastreze asa pe cat posibil si dupa aparitia copiilor.

Pentru a raspunde acestei noi tendinte, am facut o selectie atent realizata a celor mai actuale, indragite si rafinate branduri de produse pentru parinti si copii. Marcile alese de noi imbina intr-un mod placut designul si functionalitatea, produsele indispensabile pentru copii devenind astfel obiecte de design pentru parinti.

Avem doua mari repere in privinta alegerii marcilor: designul si responsabilitatea fata de mediu si societate. Rezonam cu branduri renumite in materie de stil, care detin certificarile europene si internationale necesare pentru produsele lor si care au un simt de responsabilitate pentru mediu si pentru societate. Suntem foarte subiectivi in aceasta privinta! Dorim sa reprezentam doar produsele pe care noi insine le-am folosi.

Misiunea noastra este de a-i sprijini si de a-i inspira pe parintii romani in pastrarea unei armonii intre modul de viata deja existent si schimbarile inerente determinate de aparitia copilului in vietile lor.

Te invitam pe blog sa citesti despre stilul minimalist, modul de viata nordic, beneficiile acestuia pentru copii si multe alte informatii similare.

Suntem pasionati de ceea ce facem si speram sa-ti placa!

Daca ai intrebari ne poti contacta pe adresa de email info@adinish.com