Politica de retur

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul / produsele comandat(e).

In acest scop, trebuie sa notifici Adinish  in scris, prin email info@adinish.com, asupra intentiei tale de a returna produsul / produsele achizitionat(e), fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. In caz contrar, Adinish poate refuza returul produsului / produselor.

Adinish are obligatia sa returneze contravaloarea produsului / produselor in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

Informatiile necesare care trebuie furnizate Adinish pentru retur:

  • nume, prenume
  • adresa postala
  • adresa de email
  • numarul de telefon
  • numarul comenzii
  • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar)
  • motivul returului (optional; informatia va fi folosia pentru imbunatatirea serviciilor).

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi in sarcina ta.

Adresa pentru trimiterea returului:

INTERMED Concept Line SRL
(SC Adinish Trading SRL)
Strada Alexandriei nr. 108, Bragadiru Ilfov, 077025

In cazul in care la livrare constati ca produsul / produsele este / sunt nefunctional(e) sau prezinta vicii de fabricatie, poti cere inlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de Adinish, fara alte despagubiri. In acest scop, trebuie sa notifici in scris Adinish, prin email info@adinish.com, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.

Politica de retur pentru produsele achizitionare in Showroom

Produsele achizitionate in showroom se pot returna in termen de 14 zile.

Produsul / produsele returnat(e) trebuie sa fie in aceeasi stare in care a / au fost, sa fie ambalat(e) in ambalajul original, etichetele de identificare sa fie atasate de produs(e) si sa fie insotit(e) de documentele originale. 

Este posibila inlocuirea cu un alt produs sau alta marime, returnarea banilor se face DOAR in cazul in care in cazul in care cumparatorul constata ca produsul / produsele este / sunt nefunctional(e) sau prezinta vicii de fabricatie.

Pentru mai multe detalii privind politica noastra de retur, te invitam sa vizitezi sectiunea „Termeni si Conditii Generale” de pe www.adinish.com.