Politica de retur

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul / produsele comandat(e).

In acest scop, trebuie sa notifici Adinish in scris, prin email la adresa info@adinish.com, asupra intentiei tale de a returna produsul / produsele achizitionat(e), fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. In caz contrar, Adinish poate refuza returul produsului / produselor.

Adinish are obligatia sa returneze contravaloarea produsului / produselor in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

Informatiile necesare ce trebuie furnizate Adinish pentru retur sunt urmatoarele:

 • nume, prenume
 • adresa postala
 • adresa de email
 • numarul de telefon
 • numarul comenzii
 • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar)
 • motivul returului (optional; informatia va fi folosia pentru imbunatatirea serviciilor).

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi in sarcina ta. Nu acceptam colete cu ramburs. Nu ne asumam raspunderea pentru coletele care ajung deteriorate la adresa indicata pentru retur, din cauza ambalarii necorespunzatoare.

Adresa pentru trimiterea returului:

INTERMED Concept Line SRL
(SC Adinish Trading SRL)
Strada Alexandriei nr. 108, Bragadiru Ilfov, 077025

In cazul in care la livrare constati ca produsul / produsele este / sunt nefunctional(e) sau prezinta vicii de fabricatie, poti cere inlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de Adinish, fara alte despagubiri. In acest scop, trebuie sa notifici in scris Adinish, prin email info@adinish.com, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.

Conform legislatiei in vigoare, returul este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Produsele se pot returna doar daca se afla in aceleasi conditii in care au fost primite, nu sunt deteriorate si nu prezinta semne de uzura (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele ce le-au insotit).

Categorii de produse cu conditii speciale de retur:

 • Fashion (imbracaminte, incaltaminte si altele)
  trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi 
 • Saltele si perne de alaptat
  pot fi returnate in termen de 10 zile de la livrarea comenzii, cu conditia ca acestea sa fie impachetate intr-o folie de plastic si sa nu fie rupte sau vizibil deteriorate.
 • Mobilier nu au fost montate si ulterior demonate, actiuni ce au dus la deteriorarea ori uzarea acestora
          nu au facut obiectul unei comenzi speciala
          nu prezinta urme de lovire sau deteriorare
          nu prezinta urme vizibile de uzura
          ambalajul si etichetele de identificare ale produselor sunt integre; Eticheta              exista si poate fi citita/scanata;
          sunt insotite de accesoriile apartinand produsului

 

Daca produsele returnate se afla intr-o stare in care nu se mai pot comercializa ca si produse noi ( au fost montate, au ambalajul deteriorat ) ne rezervam dreptul de a evalua respectivele produse si de a diminua valoarea returnata, cu un procent necesar pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand

Produsele achizitionate la pret redus fata de pretul standard, in cadrul diferitelor campanii desfasurate,  lichidari de stoc/colectii, atat pe site cat si in showroom nu au drept de retur.

Politica de retur pentru produsele achizitionate in Showroom

Produsele achizitionate in showroom se pot returna in termen de 14 zile.

Produsul / produsele returnat(e) trebuie sa fie in aceeasi stare in care a / au fost, sa fie ambalat(e) in ambalajul original, etichetele de identificare sa fie atasate de produs(e) si sa fie insotit(e) de documentele originale. 

Este posibila inlocuirea cu un alt produs sau alta marime, returnarea banilor se face DOAR in cazul in care in cazul in care cumparatorul constata ca produsul / produsele este / sunt nefunctional(e) sau prezinta vicii de fabricatie.

Pentru mai multe detalii privind politica noastra de retur, te invitam sa vizitezi sectiunea „Termeni si Conditii Generale” de pe www.adinish.com.